Redovisningsekonomer till Dfind Finance konsultverksamhet i Stockholm

Publicerad:
2018-09-24
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201174307
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Carl Mellström
Dfind Finance konsultverksamhet växer och vi har en fortsatt stor efterfrågan på redovisningsekonomer.

Du blir anställd som ekonomikonsult hos oss på Dfind Finance med uppdrag ute hos någon av våra kunder. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små, medelstora och stora bolag vilket innebär att du snabbt kan bygga ett slagkraftigt CV.

Att arbeta som redovisningsekonom hos våra kunder innebär vanligtvis arbetsuppgifter så som löpande redovisning, fakturahantering, in- och utbetalningar, kontoavstämningar, delaktighet vid bokslut etc.

Som konsult på Dfind Finance får du en tillsvidareanställning, fast månadslön, kollektivavtal, förmåner och kompetensutvecklande aktiviteter/utbildningar.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

För information: Kontakta Konsultchef Carl Mellström, Carl.mellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning från gymnasium, universitet eller yrkeshögskola. Du bör ha minst ett par års arbetserfarenhet av ekonomiarbete så att du snabbt kan sätta dig in i en roll som redovisningsekonom. Har du erfarenhet av att arbeta i något av de större affärssystemen är detta meriterande.

Som person är du driven och ambitiös men även prestigelös. Du är noggrann, lösningsorienterad och har ett stort intresse för att lära dig mer om ekonomi. Vidare är du ansvarstagande och självständig, du har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Utöver detta har du en god samarbetsförmåga och du värdesätter en god relation med såväl kollegor som kunder.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.