Redovisningsekonomer till konsultuppdrag i Malmö

Publicerad:
2018-08-21
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201166968
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
0733-434775
Redovisningsekonomer till konsultuppdrag

Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi.
Vår konsultverksamhet växer och därför söker vi fler redovisningsekonomer som vill arbeta i Malmö. Har du erfarenhet inom redovisning och letar efter en ny utmaning? Då skulle vi gärna komma i kontakt med dig.

Din nya roll:
Som redovisningsekonom kommer du arbeta med löpande bokföring, fakturahantering, in- och utbetalningar, påminnelsehantering och kontoavstämningar. Du kommer även att vara delaktig eller ansvara för bokslut. Vi arbetar med såväl stora som små företag och du kan komma att agera stödfunktion till redovisningsansvarig eller ansvara för redovisningen själv.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag

Låter det intressant? Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-434775. Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har minst tre års erfarenhet av en roll som redovisningsekonom eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom gällande regelverk och är flytande i såväl svenska som engelska. Vidare har du goda kunskaper inom Excel och har du erfarenhet av de större affärssystemen är det meriterande.

Som person är du strukturerad, driven och lösningsorienterad. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa dig till olika arbetssituationer. Vidare ser vi gärna att du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Du har en god förmåga att driva ditt arbete framåt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser,

nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss.

På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.