Redovisningskonsult i Stockholm

Publicerad:
2017-04-05
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201019029
Kontakt:
Carin Wall
Vi söker dig som vill arbeta som redovisningsekonom/projektledare i en växande byrå inom ekonomiservice, rådgivning och revision.

I rollen som redovisningsekonom/projektledare kommer du att arbete i en bred roll med ett 10-tal av byråns uppdrag/kunder. Följande övergripande arbetsuppgifter kommer du ansvara för inom respektive uppdrag:

  • Löpande bokföring
  • Skattedeklarationer
  • Inkomstdeklarationer
  • Rapportering till kunder
  • Bokslut och årsredovisningar (K2, K3 och RFR2)
Du kommer att arbete med ett flertal kunder som verkar i olika branscher med olika krav och det är därför meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på en redovisningsbyrå eller har annan erfarenhet där du skapat dig en bred kunskapsbas. Du kommer primärt att jobba med bolag som investerar och förvaltar kapital.

Vi erbjuder en varierad roll där du ständigt utvecklas i och med spännande och utmanande kunduppdrag. Företaget satsar på sin personal och erbjuder löpande utbildningar för att säkerställa en hög intern kompetens. På MPC välkomnas du till ett litet kontor med bra stämning och ett öppet klimat. Företagskulturen präglas av ambition, ansvarskänsla och prestigelöshet.

Uppdragsgivare: MPC Consulting AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Din profil

För att passa i rollen och på MPC måste du tycka om att möta nya människor och arbeta kundorienterat. Du är vidare lösningsorienterad, effektiv samt pedagogisk och prestigelös. Som person är du även resultatinriktad och trivs med att både skapa och driva processer framåt. Du triggas av ansvar och trivs med att dela med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt samt att leda andra personer i sitt arbete. Du arbetar även konsultativt mot kund, både på ett operativt och strategiskt plan.

Du som söker har:

  • Relevant utbildning inom ekonomi Civilekonom el motsvarande
  • 3-6 års erfarenhet av en bred roll inom ekonomi.
  • Kompetens inom ovan nämnda arbetsuppgifter.
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Har du erfarenhet systemen Fortnox, Aaro, Visma Skatt och Kapell är det meriterande men inget krav.
Välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carin Wall, 072-988 90 07 alternativt carin.wall@dfindfinance.se.

MPC Consulting är en växande byrå inom ekonomiservice, rådgivning och revision. Vi är idag ett 30-tal konsulter och kontoret är placerat i centrala Stockholm. Vår vision är att hjälpa människor starta, utveckla och överlämna fantastiska bolag. Verksamheten är inriktad på små och medelstora företag med specialisering på fastighetsbolag, bolag som förvaltar värdepapper och tjänsteföretag. MPC blev utsett till Gasellföretag 2015 och Superföretag enligt veckans affärer 2015 och 2016.

I samarbete med Dfind Finance rekryterar nu MPC Consulting AB en Redovisningsekonom.