Reporting Manager till internationellt bolag i Göteborg

Publicerad:
2018-09-13
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201171334
Sista ansökningsdag:
2018-10-11
Kontakt:
Petra Govik
Nu söker vi en erfaren redovisningsekonom med stort driv och engagemang hos en av våra internationella kunder.

Primärt i konsultrollen ingår att självständigt driva olika utvecklingsprojekt inom redovisning, skatt och moms. Vidare innefattar rollen att medverka i månads- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar och skattedeklarationer. Du genomför avstämningar, analysarbete och bistår övriga i verksamheten med kunskap inom regelverks- och redovisningsfrågor.

Som Reporting Manager kommer du ansvara för internkontroll och genomförande av SOX-kontroller. Du kommer också ansvara för rapportering till koncernmoderbolag i enlighet med US GAAP. På sikt kan även personalansvar bli aktuellt.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vänligen kontakta Petra Govik petra.govik@dfindfinance.se alternativt 0724-503918

Din profil:
Vi söker dig som är civilekonom eller har annan eftergymnasial utbildning och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du kan självständigt ta ansvar för bokslutsprocessen och har mycket god kompetens inom rådande regelverk, lagstiftning och praxis inom redovisning, skatter och bokslutsarbete. Meriterande är om du har erfarenhet från en personalledande ställning och gärna erfarenhet av SOX och interna kontrollstrukturer. Erfarenhet från revisionsbyrå är också meriterande.

Som person har du en god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska. Du har goda IT-kunskaper från större affärssystem, gärna M3 och/eller Dynamics, och Hyperion Suite. I din personlighet är du prestigelös, flexibel och teamdriven. Rollen kräver att du är utåtriktad och gillar nätverksbyggande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.