Senior ekonomiassistent i Uppsala

Publicerad:
2018-07-17
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201159349
Sista ansökningsdag:
2018-07-25
Kontakt:
Isabell Bengtsson
Ekonomiassistent med erfarenhet från kundreskontra? Fortsätt läs! För kunds räkning söker vi en självgående ekonomiassistent som är bra på informationssökning och är trygg i att ta egna initiativ! Det här är ett uppdrag inom vår konsultverksamhet som beräknas pågå minst 6 månader, efter detta finns goda möjligheter för rätt person att erbjudas anställning direkt hos kund.

Som ekonomiassistent inom kundreskontra kommer du att ingå i teamet för fakturering, ni ansvarar tillsammans för fakturering inklusive kundreskontran. Fakturering sker till både företag och privatpersoner och vår kund har många produkter vilket medför att faktureringsprocessen är komplex. Delar av processen är idag outsourcad till olika samarbetspartners.

Som person är du informationssökande och ser potentiella lösningar. Du är ihärdig och behåller motivationen trots motgångar. För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet från fakturering och har helikoptersyn på hela faktureringsflödet.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan!

För information: Välkommen att kontakta Isabell Bengtsson på isabell.bengtsson@dfindfinance.se alt +46 703 39 62 80

Kvalifikationer:
Du som söker har någon vidareutbildning inom ekonomi, exempelvis YH/KY eller universitetsutbildning. Vi ser även att du arbetat flera år som ekonomiassistent så att du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du arbetat på större bolag med stora transaktionsflöden. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.