Senior Löneadministratör i Stockholm

Publicerad:
2019-01-17
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201198074
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Kontakt:
Parasto Ebrahimi
Nu förstärker vi på Dfind Finance vår konsultverksamhet ytterligare och söker seniora löneadministratörer med ett par års erfarenhet av självständigt lönearbete för konsultuppdrag hos någon av våra kunder.

Du med tidigare erfarenhet från stora löneflöden erbjuds här chansen att få arbeta med olika spännande konsultuppdrag inom löneområdet. Vi ser långsiktigt på din anställning hos oss och konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utveckla din kompetens ytterligare inom ekonomi.

Arbetsuppgifterna som löneadministratör består vanligtvis av att du självständigt hanterar och ansvarar för hela lönekedjan. Du kommer bland annat att bereda löner, hantera avvikelser samt göra avstämningar. I rollen som löneadministratör kommer du att fungera som stöd samt ansvara för hela löneprocessen från ax till limpa. Du förväntas även vara ett stöd i frågor som rör lön och kollektivavtal och i vissa konsultuppdrag ingår även kontakt med myndigheter och pensionshantering. Övriga ekonomiuppgifter kan också förekomma varför vi gärna ser att du har ett generellt intresse för ekonomi och siffror.

Kvalifikationer:
För att passa som konsult inom lön hos oss har du ett stort engagemang och intresse för att arbeta med löner. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning lön samt ett par års erfarenhet från självständigt löneadministrativt arbete. Vidare är du en skicklig administratör och en van dator- och telefonanvändare med erfarenhet från något stort lönesystem så som t.ex. Hogia eller Agda. Ett flertal av våra kunder är internationella bolag och du förväntas därför ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du en lagspelare och har en positiv attityd mot såväl kunder som kollegor. Du har ett gott ordningssinne, är noggrann och strukturerad i ditt arbete. För att vara lämplig som konsult har du en utpräglad servicekänsla och trivs bra med att dagligen bemöta olika sorters människor.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid med 6 månaders provanställning, därefter tillsvidare.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer ske löpande

För information: Kontakta Konsultchef Parasto Ebrahimi

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett bolag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Våra konsulter är vårt ansikte utåt och det är du som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss och vi har därför en hög närvaro ute hos dig och din uppdragsgivare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan redan idag!