Senior och driven Redovisningskonsult till Tirfing

Publicerad:
2018-12-18
Ort:
Huddinge, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningskonsult
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201192110
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Kontakt:
Fredrik Sjöberg
Söker du en ny utmaning som redovisningskonsult? Söker du en central och senior roll men samtidigt vill jobba både högt och lågt? Är du auktoriserad? Då kan det vara dig vi söker!

Tirfing fortsätter sin lyckosamma resa och behöver nu fylla på teamet med en erfaren och kunnig redovisningskonsult.

Som konsult hos oss är du ansiktet utåt och ansvarar för kunder och uppdrag. Det praktiska arbetet innefattar allt från löpande redovisning, löner och avstämningar till upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Du är en nyckelperson både internt som externt och hjälper kunderna att utveckla sina affärer och bli framgångsrika genom konsultation och rådgivning.

Som Redovisningskonsult har du fullt ansvar för leverans och kvalitet i dina kunduppdrag. Du ansvarar även för fakturering, ekonomisk uppföljning och att verka för ökad lönsamhet i dessa. 

Uppdragsgivare: Tirfing RAS AB

Ort: Stockholm / Huddinge

Vem söker vi?
Du har eftergymnasial ekonomiutbildning, är auktoriserad Redovisningskonsult med 5-10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Erfarenhet av Björn Lundéns programvaror ses som meriterande. Har du även erfarenhet av koncernredovisning är detta positivt.

Som person är du driven, social, prestigelös och trivs i en social position med en vilja att hela tiden bidra och förbättra. Du har ett konsultativt sätt och uppskattar möten med olika typer av människor.

Då branschen befinner sig under utveckling med fokus på digitalisering och utveckling, är det viktigt att du välkomnar denna förändringsprocess.

Om detta låter intressant, kan vi erbjuda dig en central roll i en familjär miljö som bygger på ömsesidig respekt och laganda.

Kontoret ligger i Huddinge, Stockholm.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 31 januari, urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via www.dfindfinance.se . Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg, fredrik.sjoberg@dfindfinance.se alternativt 0703-48 99 96.

Om företaget
Vi är Tirfing. Ett välrenommerat mindre företag (ca 20 anställda) med stark lokal förankring i Söderort.

Tirfing erbjuder tre typer av tjänster: redovisning, kompetensutveckling och uthyrning av kontorslokaler. Våra individuellt anpassade och flexibla lösningar gör oss till våra kunders naturliga partner gällande ekonomisk förvaltning och rådgivning. Vill du utveckla din egen kompetens erbjuder vi utbildning inom redovisning, moms och skatt. Hos oss finns det även möjlighet att hyra kontorslokaler med en modern helhetslösning. Vi bedriver vår verksamhet i Huddinge men vänder oss till kunder i hela landet.

I samarbete med Dfind Finance rekryterar nu Tirfing RAS AB en Sr Redovisningskonsult.