Senior redovisningsekonom i Köping

Publicerad:
2018-08-13
Ort:
Köping, Västmanlands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201163084
Sista ansökningsdag:
2018-08-21
Kontakt:
Fredrik Patcha
Senior redovisningsekonom till Plantagen
I vackra Dåvö, strax utanför Köping, ligger Plantagen Sveriges servicekontor. Nu har det öppnats en möjlighet att få bli en del av det härliga gäng som arbetar där då Plantagen Sverige söker en senior redovisningsekonom.

Tillsammans med ett kompetent team arbetar du med Plantagen Sveriges redovisning samt fastighetsbolag. Din roll är bred och omväxlande och innefattar allt från löpande redovisning till avstämningar, månadsrapporteringar, momsredovisningar, bokslutsarbete och årsredovisningar. Som redovisningsekonom har du kontinuerlig kontakt med de 47 butiker som Plantagen Sverige driver.

Du erbjuds möjlighet till en spännande roll i en koncern med ett mycket starkt varumärke. Som ledande varumärke i Norden och med expansiva planer framåt ger vi både dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Om du har det som krävs, så finns goda förutsättningar till en spännande framtid!

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2018-08-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se

För information: I denna rekrytering samarbetar Plantagen med Dfind Finance AB. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, 070 – 368 18 82.

Vem söker vi?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt att du har tillgodosett dig motsvarande kunskaper och erfarenheter via tidigare anställningar. För att lyckas i rollen ser vi att du har minst fem (5) års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och gärna från ett företag där de ekonomiska flödena är stora. Du har goda kunskaper i Excel och kan hantera stora datamängder samt arbeta med enklare pivot-tabeller. Att uttrycka sig väl på både svenska och engelska i tal och skrift är inget problem för dig. Har du erfarenhet av verksamhet med blandad moms ser vi det som meriterande.

Plantagen Sverige genomför under hösten 2018 ett systembyte från ekonomisystem Visma till M3, samt från leverantörsfakturasystem Contempus till Medius Flow. Erfarenhet av systemen samt de utmaningar som ett systembyte innebär är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann och positiv. Du tar eget ansvar för din roll och din initiativförmåga driver arbetet framåt mot målet. Du anpassar dig efter situationen och med din kommunikativa förmåga bidrar du till utveckling och problemlösning. Du förstår vikten av goda relationer; internt likväl som externt och att samarbeta kommer naturligt för dig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna.

Med över 120 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, med en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen att dela vår passion!