Senior Redovisningsekonom till Landskrona Energi i Landskrona

Publicerad:
2018-04-16
Ort:
Landskrona, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201135755
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Kontakt:
Jeanette Wahrenberg
Telefonnummer:
+46765345434
Senior Redovisningsekonom till Landskrona Energi


Vill du arbeta tillsammans med oss och bidra till att Landskrona blir en smartare stad att leva och verka i? Energi- och infrastrukturfrågor är högt prioriterade i samhället, vill du hänga med oss på resan in i framtiden och göra skillnad?

I vår roll som lokal energileverantör möjliggör vi dagligen så att alla landskronabor får ljus, kraft, värme och kommunikationslösningar levererat till sitt boende eller sin verksamhet. Vi står för en hållbar framtid med miljötänkandet i fokus och finns till för att din vardag ska bli lite enklare. Våra 110 medarbetare ser till att 25 000 kunder får el, fjärrvärme och kommunikationstjänster.

Landskrona Energi ingår i Landskrona Stadshus koncernen som består av 8 dotterbolag. Landskrona Energis ekonomiavdelning tillhandahåller redovisningstjänster till flera bolag inom koncernen.

Då Landskrona Energi är inne i ett spännande expansivt skede söker vi nu en systemintresserad senior Redovisningsekonom som vill vara med på den framtida resan. I din roll fungerar du som ett stöd och bollplank till övriga medarbetare i teamet och rapporterar direkt till Ekonomichefen. Tjänstens placering är på huvudkontoret i Landskrona där du ingår i ett team om 6 personer.

Dina uppgifter består främst av:

  • Hantering av bokslut och redovisning i Landskrona Energi AB
  • Systemansvarig för koncernens ekonomisystem UBW (f d Agresso)
  • Utredning av redovisningsfrågor
  • Stöd till övriga kollegor i teamet
  • Hantera försäkringsfrågor samt tjänstebilar
Uppdragsgivare: Landskrona Energi AB

Ort: Landskrona

Omfattning: heltid

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att jobba självständigt med hela bokslutsprocessen inklusive upprättande av bolagsdeklaration. Du har även erfarenhet av K3 regelverket och är van vid att hantera komplexa redovisningsfrågor och utredningar. Vi ser gärna att du har arbetat med anläggningsregister och har erfarenhet från energibranschen.

Vidare har du ett systemintresse där tidigare erfarenhet av affärssystemet Agresso är meriterande. Har du dessutom haft en roll som superuser för ett affärssystem ses det som positivt.

Som person är du ansvarsfull och prestigelös samt besitter en god problemlösningsförmåga. Du känner dig trygg i din roll som redovisningsekonom och levererar alltid med kvalitet enligt tidplan. Då rollen innebär många kontakter i organisationen är det viktigt att du är en relationsbyggare som har lätt för att kommunicera. Du samarbetar gärna i team likväl som det är en självklarhet för dig att kunna bedriva självständigt arbete.

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 30 april 2018. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jeanette Wahrenberg 0765-345434 jeanette.wahrenberg@dfindfinance.se eller Helena Wiktor 0733-434336 helena.wiktor@dfindfinance.se

Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

I samarbete med Dfind Finance rekryterar nu Landskrona Energi AB en senior redovisningsekonom.