Serviceinriktade ekonomiassistenter med erfarenhet av SAP i Solna

Publicerad:
2017-01-05
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Visstid
Referensnummer:
201006552
Kontakt:
Maria Woldoff
Är du en serviceinriktad, positiv och lättlärd ekonomiassistent som kan tillträda med kort varsel? Trivs du i en stor organisation med mycket förändringar på gång? Då kan du vara rätt person för denna roll!

Till ett stort Shared Service Center söker vi nu ekonomiassistenter till uppdrag med omgående start. Du blir fast anställd som konsult med sex månaders provanställning hos oss på Dfind Finance och detta blir ditt första uppdrag via oss.

Du kommer att arbeta i flödet kring leverantörsfakturor och även ge service till organisationen kring leverantörsrelaterade frågor. Du kommer att arbeta med stora volymer av transaktioner. Om du har erfarenhet av leverantörsfakturahantering, service och speciellt ekonomisystemet SAP är det mycket meriterande.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Solna

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

För information: Ange för mer information kontakta gärna Maria Woldoff, +46 733 434791 alternativt maria.woldoff@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Du är utbildad ekonom och har haft möjlighet att tidigare arbeta med redovisning och/eller service. Du behärskar grundläggande redovisning och drivs av att ge service och arbeta effektivt framåt inom givna tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och egenskaper som beskriver dig väl är lättlärd, social och noggrann.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.