Självgående Ekonomiansvarig till RVM Systems AB i Järfälla

Publicerad:
2018-03-08
Ort:
Järfälla, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201130893
Sista ansökningsdag:
2018-03-30
Kontakt:
Fredrik Sjöberg
Är du en person med bred erfarenhet av redovisning och trivs när du får möjligheten att använda hela bredden av din kompetens? Vill du vara en viktig del i en tydlig framtidsbransch? Tycker du om att utveckla och bygga rutiner och vara lite av en spindel i nätet? Då kan det vara dig vi söker!

Som ekonomiansvarig på RVM Systems AB har du en mycket viktig funktion och är en del av vår framgång. Idag sköts redovisningen av en extern byrå där du kommer vara ansvarig för att ta hand om övertagande samt få möjlighet att bygga upp rutiner. Du har ett övergripande helhetsansvar för vår redovisning och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt från upprättande av order, fakturering, registrering av betalningar och löpande bokföring till månadsbokslut och på sikt, även årsbokslut. Du rapporterar moms- och skattedeklarationer och är ansvarig för ekonomisk rapportering till ledningen och är den naturliga kontakten mot revisor.

Uppdragsgivare: RVM Systems AB

Ort: Järfälla / Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad ekonom med inriktning redovisning eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta brett inom redovisning (inklusive löner) i ett mindre eller medelstort företag och trivs i en affärsnära roll med möjlighet att påverka. Du har goda kunskaper i Excel och har du tidigare arbetat i Visma Net ses detta som meriterande. Eftersom vi ofta arbetar i en internationell miljö, förutsätter vi att du har goda kunskaper i engelska, skriftligt som muntligt.

Som person är du självgående, noggrann och proaktiv. Du har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete och du trivs i en roll där du får lösa problem och utveckla rutiner. Då tjänsten är affärsnära och innebär mycket kontakter, internt som externt, är det viktigt att du är en jordnära, social och pedagogisk person som uppskattar möjligheten till många kontaktytor.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en prestigelös men samtidigt driven miljö där du får vara delaktig och ges möjlighet att påverka. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 30 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg, 070-348 99 96 alternativt fredrik.sjoberg@dfindfinance.se . Varmt välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se.

Organisationsbeskrivning
RVM Systems AB är moderbolag i en koncern och har dotterbolag i Norge, Finland och Storbritannien samt försäljning i flera länder i världen via återförsäljare. Företagets verksamhet är att utveckla, sälja och serva pantmaskiner och tillhörande tjänster. RVM Systems jobbar i en bransch som har mycket goda förutsättningar att växa globalt då väl utformade pantsystem för dryckesbehållare har visat sig leda till högre återvinning, minskad nedskräpning samt minskad energianvändning. Företaget har en stabil ägare och gör en satsning för att tillvarata de många möjligheter som företaget ser i etablerade samt framväxande marknader.

I samarbete med Dfind Finance rekryterar nu RVM Systems AB en Ekonomiansvarig.