Självgående Ekonomiansvarig till Söder Sportfiske

Publicerad:
2019-01-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201190352
Sista ansökningsdag:
2019-01-25
Kontakt:
Fredrik Sjöberg
Är du en person med bred erfarenhet av redovisning och trivs när du får möjligheten att använda hela bredden av din kompetens? Tycker du om att utveckla rutiner, arbeta verksamhetsnära och vara lite av en spindel i nätet? Då kan det vara dig vi söker!

Som ekonomiansvarig på Söder Sportfiske har du en mycket viktig funktion och är en del av vår framgång. Du har ett övergripande helhetsansvar för vår ekonomi och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt från fakturering, kund- och leverantörsreskontra, upprättande av löner och löpande bokföring till månads- och årsbokslut där du även ansvarar för upprättande av årsredovisning. Du rapporterar moms- och skattedeklarationer och är ansvarig för ekonomisk rapportering till ägare och styrelse.

En stor del av tjänsten innefattar även att bistå verksamheten i verksamhetsnära analyser samt vara den som ansvarar för bolagsadministrationen (försäkringar, ägaradministration etc). Rollen är affärsnära där du förväntas bidra till effektivisering och skapa processer som bidrar till bolagets fortsatta lönsamhet.

Arbetsplatsen är belägen i våra lokaler på Hornsgatan.

Uppdragsgivare: Söder Sportfiske AB

Ort: Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad ekonom med inriktning redovisning eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta brett inom redovisning i ett mindre eller medelstort företag och trivs i en affärsnära roll med möjlighet att påverka. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet från löneadministration (sköts idag av extern leverantör) Har du dessutom erfarenhet av lagerredovisning och/eller från detaljhandel ses detta som meriterande.

Som person är du självgående, noggrann och proaktiv. Du har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete och du trivs i en roll där du får lösa problem och utveckla rutiner. Då tjänsten innebär mycket kontakter, internt som externt, är det viktigt att du är en prestigelös och pedagogisk person som uppskattar möjligheten till många kontaktytor.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en prestigelös men samtidigt driven miljö där du får vara delaktig och ges möjlighet att påverka.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 25 januari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg, 070-348 99 96 alternativt fredrik.sjoberg@dfindfinance.se . Varmt välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se.

Organisationsbeskrivning
Söder Sportfiske AB är Sveriges ledande sportfiskehandlare med försäljning på nätet och i butik på Söder. Här finns nästintill allt inom sportfiske. Med djup erfarenheten och kunskap om sportfiske har vi sedan starten för 12 år sedan arbetat med att erbjuda våra kunder det senaste och bästa sortimentet inom sportfiske. Oavsett om du besöker vår e-handel Sportfiskeprylar.se eller vår stora butik på Södermalm i Stockholm möts du av serviceinriktad och kunnig personal som brinner för att du ska gå nöjd därifrån. På Södermalm finns förutom butik även lager och kontor. År 2018 omsätter Söder Sportfiske AB ca 70 MSEK och växer snabbt med god lönsamhet.

I samarbete med Dfind Finance rekryterar nu Söder Sportfiske AB en Ekonomiansvarig.