Speedintervjuer för redovisningskonsulter i Stockholm

Publicerad:
2019-03-13
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningskonsult
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201208337
Sista ansökningsdag:
2019-03-22
Kontakt:
Julia Fagerlund
Är du redovisningsekonom med praktisk arbetslivserfarenhet och som är redo för nästa steg i karriären? Är du nyfiken på hur det är att arbeta som anställd konsult där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och utveckla din kompetens ytterligare?

Dfind Finance behöver förstärka sin konsultverksamhet och vi söker fler duktiga ekonomer som vill arbeta som konsulter hos oss.

Vi bjuder in till Speedintervjuer Tisdag 26/3 kl. 11-13 i våra lokaler på Regeringsgatan 65, 4:e våningen. Vi kommer hålla förutsättningslösa speedintervjuer där du får en chans att berätta vem du är och vilka erfarenheter du besitter samt en chans att få höra lite mer om oss och hur vi arbetar med vår konsultverksamhet.

Vi söker dig som har arbetat som redovisningsekonom i minst ett par år och är trygg i din redovisning. Du har tidigare erfarenhet av till exempel löpande redovisning, budgetering, fakturahantering, in- och utbetalningar, månadsbokslut och/eller årsbokslut.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För att boka intervjutid, ansök då via länken nedan så återkommer vi med en tid till dig. Observera att antalet bokningsbara tider är begränsat, så ansök därför så snart som möjligt!

Varmt välkommen!

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

För information: Kontakta Talent manager Julia Fagerlund, julia.fagerlund@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.