Student till meriterande extrajobb internt hos Dfind Finance i Stockholm

Publicerad:
2018-08-06
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Studenter
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Deltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201165147
Sista ansökningsdag:
2018-10-01
Kontakt:
Carl Mellström
Vilka är vi? Vi är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi brinner för att matcha person med organisation och hjälper våra kunder att hitta rätt kompetens oavsett om det är en långsiktig eller en flexibel lösning som vår uppdragsgivare är i behov av. Vi är ett specialistbolag som präglas av ett starkt driv, hög serviceanda och ett stort engagemang för våra kunder, konsulter och kandidater.

Vi söker nu en driven student som är nyfiken på att lära sig mer inom ett ”mjukare” område av ekonomi. Detta är ett spännande studentuppdrag internt hos oss till en trevlig arbetsgrupp av Konsultchefer och Talent Managers.

Ditt arbete kommer att fokusera på att avlasta våra Konsultchefer och Talent Managers i deras dagliga arbete med diverse varierande administrativa arbetsuppgifter. Vad som är mest prioriterat kan variera mycket från dag till dag. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är personaladministration, CV-granskning, referenstagning, systemadministration, skapa och kontrollera underlag och dokument.

I konsultverksamheten bistår du med researchstöd för att identifiera intressanta kandidater till tjänsterna. Vid uppstart av nya rekryteringsprocesser stöttar du med att gå igenom ansökningar och längre fram i process bistår du med exempelvis projektadministration i form av bl a intervjubokningar. Inför presentation av kandidater förbereder du skriftlig presentation av aktuella kandidater. Du bistår även med allmän administration exempelvis scanning, registrering av dokument i våra interna system och kontrollerar att alla dokument finns registrerade och rätt dokumenterade.

För att göra ett bra jobb krävs att du håller en hög servicenivå och vågar tänka proaktivt. Vidare har du god kännedom om vad olika roller inom ekonomi innebär - kundreskontra, bokslutssjälvständig och Business Controller är självklara begrepp för dig.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Cirka 16 timmar per vecka

Sista ansökningsdag: Löpande urval

För information: För mer information kontakta gärna Talent Manager Carl Mellström, Carl.mellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som studerar på en akademisk utbildning och har minst ett år kvar av dina studier, gärna två. Då vi arbetar enbart med ekonomer ser vi helst att du studerar till en ekonomexamen, men även annan relevant inriktning är intressant, exempelvis studier inom personalområdet.

Du är självständig, noggrann och kommunikativ. Du har en mycket god förmåga att formulera dig väl både muntligen och skriftligen både på svenska och engelska. Vi värdesätter utöver detta en god samarbetsförmåga och social kompetens.

Hos oss är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Engagerad, Lyhörd och Lösningsorienterad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.