Systemintresserad ekonomiassistent inom reskontra

Publicerad:
2019-03-15
Ort:
Ängelholm, Skåne län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201202508
Sista ansökningsdag:
2019-04-05
Kontakt:
Miranda Herrlin
Telefonnummer:
076-858 55 65
Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi!

Vi söker dig som är tillgänglig omgående för ett konsultuppdrag inom leverantörsreskontra hos en av våra kunder inom byggbranschen. Hos kunden, som är en av våra största i regionen, kommer du in i vårt härliga konsultgäng och får möjlighet att djupdyka inom området leverantörsreskontra.

Utöver dina konsultkollegor så kommer du in ett väldigt kompetent team hos kunden och till ett företag som är måna om att inkludera dig som person och utveckla dig i din profession. Uppdraget är på heltid och till att börja med sex månader med goda möjligheter till förlängning.

Om uppdraget
Uppdraget omfattar klassiska arbetsuppgifter inom leverantörsreskontra som t ex:

  • Registeringar
  • Avstämningar
  • Utbetalningar
  • Momsfrågor
  • Nyupplägg och underhåll av leverantörer
Om dig:
Du som söker har minst en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning, eller motsvarande. Du har erfarenhet av och trivs med ett arbete som omfattar både ekonomi och administration och du har väldigt god erfarenhet av att arbeta med mycket stora flöden av leverantörsfakturor.

Kunden ligger i framkant när det gäller IT- och automatisering av system varför din erfarenhet och intresse från detta är av stor vikt. Tidigare projekterfarenhet av dessa områden värderas extra högt.

Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, intresserad av de möjligheter som teknik ger inom arbetssättet för ekonomiprocesser och du har därtill lätt för att lära dig nya system. Du tar egna initiativ inom ramarna för ditt uppdrag och det du inte vet idag tar du reda på. Du är lojal, noggrann och snabb och du trivs i en roll där du får vara en del i ett team.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Ängelholm

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag under sex månader med möjlighet till förlängning

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.

Vid frågor, kontakta Miranda Herrlin på miranda.herrlin@dfindfinance.se eller 076-858 55 65.

Välkommen med din ansökan!
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.