Talent Manager med inriktning Ekonomi & Finans i Stockholm

Publicerad:
2018-06-18
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Management
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201157417
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Carola Streng Holgersson
Dfind Finance är rekryterings- och konsultföretag som är specialiserat på ekonomi, finans och lön. Ett bolag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är enkel – vi skall identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar. Nu förstärker vi vårt sourcing-team i Stockholm med ytterligare en Talent Manager inom Ekonomi & Finans, varför det kanske är just dig vi söker! Du som brinner för utmaningen att hitta rätt person till varje enskilt uppdrag.

Vi arbetar i ett högt tempo där förändring och omprioriteringar sker i mycket snabb takt, där kandidaterna är vårt viktigaste kapital för framgång. Våra kandidater är även i stor utsträckning dagens och morgondagens beställare. Som Talent Manager inom Ekonomi & Finans säkerställer du ett gott inflöde av starka kandidater till verksamheten i Stockholm. Du kommer att ha en betydelsefull och central roll vad gäller tillsättningar inom detta affärsområde, både vad gäller konsulttillsättningar samt search i rekryterings- och renodlade searchprocesser.

Vi erbjuder dig ett stimulerande, variationsrikt arbete där ingen dag är den andra lik. Hos oss blir du en del av ett hårt arbetande men prestigelöst gäng som skrattar mycket ihop och har en gemensam värdegrund. Du har en position där du varje dag gör skillnad och hjälper andra människor att lyckas vare sig det gäller att förmedla drömjobbet till en kandidat eller nyckelkompetensen till en kund.

Ditt övergripande ansvar innefattar;

• Aktivt söka och attrahera kandidater

• Självständigt göra sökningar, annonsera, göra urval, testa, intervjua samt ta referenser på potentiella kandidater

• Delta vid olika kandidat- och kundevenemang, mässor och arbetsmarknadsdagar

• Ansvara för dokumentation kring kandidaterna enligt rutin och PUL

• Aktivt och kontinuerligt underhålla egen kandidatbank och utveckla nätverk inom ekonomi & finansområdet.

Vi hoppas få läsa din ansökan!

Uppdragsgivare: Dfind Finance AB

Ort: Stockholm, lokaliserad till Dfind Finances huvudkontor på adressen Regeringsgatan 65.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag - ansök därför så snart som möjligt. Senast 28:e augusti

För information: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Carola Streng Holgersson, Carola.streng.holgersson@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig med akademisk examen och flerårig erfarenhet inom ekonomi. Som person är du social och trivs med att knyta många nya kontakter och att jobba i team. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet. Erfarenhet från researcharbete och att strukturera samt söka information är meriterande. Du är affärsorienterad och har ett gediget intresse för människor. Självklart delar du också vår koncerns värderingar; to know, to serve, to trust, striving for perfection & simultaneous promotion of all interests.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är rekryterings- och konsultföretag som är specialiserat på ekonomi, finans och lön. För oss ekonomer är siffrorna vårt viktigaste verktyg och det är i denna enkla insikt som Dfind Finance affärsidé vilar. Vi har själva arbetat i ledande positioner som ekonomichefer, revisorer och/eller business controllers. Det skapar förutsättningarna för högre kvalitet. Vi är idag dryga 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Borås, Södertälje, Linköping. Vi bistår våra kunder med drygt 350 publika- och icke publika rekryteringsuppdrag per år. Dfind Finance är ett helägt dotterbolag i Randstadkoncernen.

Välkommen med din ansökan!