Teamleader för Reskontra rekryteras till Mercuri Urval

Publicerad:
2019-05-21
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Chefer
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201215367
Sista ansökningsdag:
2019-05-27
Kontakt:
Malin Skotte
Telefonnummer:
0733434154
Är du en trygg och erfaren ledare som trivs med att få medarbetare att växa? Skulle du trivas i en roll där du får skapa en vi-känsla och en serviceanda i ditt team? Då kan det vara dig vi söker till vår nya tjänst som Teamleader till Reskontran på till Mercuri Urval Europeiska Shared Service Center i Hammarby Sjöstad.

I rollen som Teamleader är ditt huvudsakliga ansvarsområde att driva reskontraprocessen och kontinuerligt arbeta med processutveckling, förbättringar och rutiner för att skapa effektiva flöden och gemensamma arbetssätt.

Rollen inkluderar personalansvar för ca fem medarbetare. Utöver planering och ledning fördelar du det dagliga arbetet i gruppen så att gruppens resurser används optimalt. Du stöttar medarbetarna i det dagliga arbetet och ansvarar för gruppens leverans och service till våra 11 bolag i Europa. Som reskontraansvarig rapporterar du till Head of Shared Service Center.

Uppdragsgivare: Mercuri Urval KMR AB

Ort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som inkluderat ledaransvar. Du har tidigare arbetat med kund- och leverantörsreskontra samt har ett intresse för att utveckla och förbättra processer kopplade till detta. Du har goda MS-Office kunskaper, särskild Excel och har du tidigare erfarenhet från Navision är det meriterande. En del spännande projekt ligger i pipeline, såsom att digitalisera våra processer och arbetssätt. Vi ser det som meriterande om du varit med om tidigare systemimplementation och besitter ett tekniskt intresse. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du även kan något av de nordiska el europeiska språken såsom finska, norska, danska, tyska eller franska.

Som person har du ett genuint intresse för människor och ledarskap och du uppfattas som förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du är leveranssäker och trivs i en roll där du får lösa problem, utveckla och motivera dina medarbetare samt skapa förutsättningar för ett bra teamarbete. Vi söker en person som är kommunikativ och serviceminded då du kommer att ha kontakt med övriga team samt koncernfunktionen inom Mercuri. Rollen kräver hög integritet och lojalitet och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan på engelska snarast då intervjuer och urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Malin Skotte 0733-434154 alternativt malin.skotte@dfindfinance.se. Varmt välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se.

Företagspresentation
Mercuri Urval är ett ledande konsult- och executive search företag med mer än 3 000 kunder i över 50 länder. Vi är ett affärsorienterat företag som tror på individuellt ansvar och en platt organisationsstruktur med konsulterna och deras kunder i centrum. Alla team rapporterar till det globala huvudkontoret i Stockholm. Placering är på SSC i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

I samarbete med Dfind Finance rekryterar nu Mercuri Urval en Teamleader till Reskontran.