Teamleader Senior redovisningskonsult till Deloitte i Stockholm

Publicerad:
2018-07-12
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningskonsult
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201120057
Sista ansökningsdag:
2018-08-27
Kontakt:
Malin Skotte
Deloitte BPS (Business Process Solutions) består idag av drygt ca 160 drivna konsulter och är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen, såväl interimslösningar som projekt och outsourcing. Vid interimslösningar täcker BPS under en övergångsperiod upp en tjänst inom företagets ekonomifunktion medan vi vid projektstöd hjälper våra klienter med att förbättra arbetsrutiner i ekonomifunktionen i roller som projektledare eller projektassistent. BPS outsourcingverksamhet tar hand om hela, eller delar av, våra klienters ekonomifunktioner.

Om rollen
Som senior redovisningskonsult inom BPS outsourcingverksamhet blir ditt huvudsakliga ansvar att kvalitetssäkra yngre kollegors arbete och leveranser gentemot klienterna samt att bidra till att utveckla rutiner och processer. Du kommer att ha löpande kontakt med ledande befattningshavare hos våra klienter, myndigheter och andra avdelningar inom Deloitte. I rollen ingår även ansvar för din egen klientstock där du huvudsakligen arbetar med månads- och årsbokslut, rapportering, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer.

Vi söker
Vi söker dig som har minst 4 års redovisningserfarenhet, gärna med erfarenhet från konsultrollen. Du har eftergymnasial ekonomiutbildning gärna med inriktning mot redovisning. Vi söker dig som är intresserad av att på sikt utveckla och leda dina kollegor i en teamleader-roll. Du triggas av din egen, dina kollegors och dina klienters utveckling. Det är viktigt att du är tydlig, välformulerad, lösningsorienterad och övertygande i dina klientleveranser. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information på rätt sätt. Genom drivkraft och energi fungerar du som inspiratör för såväl medarbetare som klienter.

Vi erbjuder
Förutom en attraktiv klientportfölj med spännande bolag i olika branscher och storlekar erbjuds du inom BPS ett konkurrenskraftigt utbildningsprogram. BPS kännetecknas vidare av en mycket stark gemenskap och ett öppet klimat där man hjälper varandra och delar kunskap. Medarbetare inom BPS träffas regelbundet för utbildningar, fokusgrupper samt sociala aktiviteter.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Dfind Finance. Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Malin Skotte 0733-434154 malin.skotte@dfindfinance.se. Vänligen notera att ansvarig rekryteringskonsult har semester till och med 6 augusti och urvalet kommer därmed ske att ske efter detta datum. Varmt välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se.

Omfattning: Heltid

Företagsbeskrivning
Deloitte är varumärket under vilket tiotusentals specialister i oberoende firmor världen över levererar tjänster inom revision, redovisning, riskhantering, skatterådgivning, förvärv, samgåenden och avyttringar, consulting samt finansiell rapportering. Alla firmor är medlemmar av Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL), en brittisk juridisk person.