Teamledare Credit Control i Stockholm

Publicerad:
2018-03-08
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201127206
Sista ansökningsdag:
2018-03-27
Kontakt:
Carin Wall
Telefonnummer:
0729889007
Vi söker nu en teamledare till Randstad koncernens interna finansfunktion med ansvar för Credit Control gruppen för Sverige och Norge. Du kommer att få chansen att arbeta i ett internationellt bolag med höga ambitioner med fokus på cashflow och processer samt leda ett team att nå bolagets finansiella mål. Du är ledaren som bygger partnerskap med team och medarbetare och skapar förutsättningar för höga prestationer.

Uppdragsgivare: Randstad Sweden Group

Ort: Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig med ekonomisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande och 2-3 års erfarenhet av liknande arbete.

Du har ett systemintresse och goda kunskaper i Excel. Har du dessutom vana från bolag med stora flöden, ses detta som meriterande. Eftersom koncernspråket inom Randstad är engelska, är det viktigt att du behärskar detta både i tal och skrift.

Vi söker en naturlig ledare med erfarenhet av att leda arbetet och bidra till ett gott arbetsklimat. Du är en god lyssnare samtidigt som du är tydlig, kommunikativ och beslutsför. Som person har du en stark integritet, är stresstålig och lugn samt känner dig bekväm med att ta egna beslut. Du har en prestigelös inställning till dina arbetsuppgifter och trivs i en roll där du både självständigt och tillsammans med kollegorna arbetar för att till kund och kollegor leverera en väl utförd tjänst på ett snabbt och professionellt sätt.

Vi arbetar i ett högt tempo med ständiga förändringar varpå vi gärna ser att du har tidigare erfarenhet från förändrings- och processarbete.

Stämmer detta in på dig erbjuder vi dig ett mycket intressant och utvecklande arbete i internationell miljö. Inom ramen för World League Finance driver Randstad ett framgångsrikt finansiellt arbete till stöd för verksamheten genom att sätta medarbetarna i centrum. Du kommer ingå i ett team där vi gemensamt tar ansvarar för den ekonomiska rapporteringen och där vi jobbar med LEAN i våra processer för att bli effektivare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 27 mars. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker via www.dfindfinance.se Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsult Carin Wall, 072-988 90 07 alternativt carin.wall@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning
Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder. Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. Randstad är börsnoterat på Euronext i Amsterdam, se vidare randstad.com.

I samarbete med vårt dotterbolag Dfind Finance rekryterar vi nu en Teamledare Credit Control.