Teamledare med erfarenhet av löneredovisning

Publicerad:
2018-12-05
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201189318
Sista ansökningsdag:
2019-01-07
Kontakt:
Julia Fagerlund
Är du ekonom med erfarenhet av lön och redovisning? Trivs du i en ledarroll med möjlighet att driva igenom förändringar och utveckla processer?

Till en stor kund inom bygg- och fastighetsbranchen söker vi nu en teamledare till gruppen löneredovisning och utlägg. Gruppen arbetar huvudsakligen med löne- och utläggsredovisning, skattedeklarationer, löneväxling, internkontroller och kontoavstämningar. I din roll som teamledare ansvarar du för att ditt team kan arbeta och leverera enligt bästa möjliga förutsättningar. Du deltar själv operativt i det dagliga arbetet med möjlighet att utveckla processer och driva igenom förändringar. Du rapporterar till lönechefen.

För att trivas i rollen är det viktigt att du känner dig trygg i din ledarroll. Du ser möjligheter där andra upplever hinder och du har god förmåga att effektivt driva ditt och gruppens arbete framåt. Att delta i projektarbete är något du har vana av och som du trivs med.

Uppdraget är ett längre konsultuppdrag till vår kund som är placerad i Solna.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm, Solna

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kontakta Talent Manager Julia Fagerlund, Julia.fagerlund@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av löneredovisning på medelstort till större bolag. Du har relevant ekonomiutbildning och tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll. Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper i Excel och Word. Du bör också ha erfarenhet av något utläggssystem och du har tidigare deltagit i projektarbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Vi erbjuder fast månadslön, kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.