Trainee inom ekonomi i Stockholm

Publicerad:
2019-05-21
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201217639
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Kontakt:
Julia Fagerlund
Är du snart klar med dina studier inom ekonomi eller har du nyligen tagit din examen och vill utveckla din karriär i raketfart? Då uppmanar vi dig att söka till Dfinds nya traineeprogram som kommer fokusera på dig som är ny i arbetslivet och vill ha en karriär utöver det vanliga.

Vi söker dig som kan svara JA på följande:

  • Mitt sikte är inställt på en karriär som ledare eller specialist
  • Jag är otålig och tycker oftast att saker går för långsamt
  • Smart är ett ord som beskriver mig väl
  • I min kompiskrets är jag känd som initiativtagare
  • Jag har haft extrajobb eller andra sidoprojekt för att bygga på mina erfarenheter
  • Mina studiekamrater och kollegor upplever mig som nyfiken och inte rädd för att ställa frågor
  • Jag är fortfarande ödmjuk inför det faktum att jag har vissa saker kvar att lära

Stämmer det här in på dig - skicka en intresseanmälan med ditt CV eller Linkedin-profil genom att klicka på ansökningsknappen!


Hur ökar du dina chanser att få en plats i programmet?
Vi riktar oss främst till dig som vill jobba med ekonomi i en roll som redovisnings-/ekonomiassistent och har en universitetsexamen inom ekonomi med inriktning mot exempelvis redovisning, ekonomistyrning, revision eller motsvarande. Längre fram i karriären lockas du av att jobba som controller, redovisningschef eller CFO.

Om Dfind Trainee
Vårt program är nytt i Sverige, men är sedan många år ett väletablerat koncept inom vårt globala moderbolag Randstad. Du kommer att vara en viktig del av en grupp som har stora möjligheter att forma och tycka till om er utveckling och ert gemensamma traineeprogram. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en framgångsrik start på din karriär.

Vårt unika traineeprogram innebär en språngbräda in i den digitala världen. Programmet vilar på tre viktiga fundament: personlig utveckling, gemenskap och möjlighet att applicera dina tekniska kompetenser i flera omväxlande projekt. Du kommer ingå i ett traineeteam med Dfinds alla kompetensområden (IT, Finance och Science & Engineering) och bygga ett nätverk med traineer från alla kompetenser. Där får du bättre inblick inte bara i din egen bransch, utan även möjlighet att lära dig från dina traineekollegor som jobbar i andra delar av en modern verksamhet.

I ditt traineeteam där du utvecklas tillsammans med andra drivna, ambitiösa och smarta traineer kommer du under dina första år i karriären att få uppleva det många får uppleva på tio år. Vårt traineeprogram kommer att stötta dig, utmana dig och ta dig ett steg längre. Med hjälp av oss och legitimerade psykologer får du som trainee en egen skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat stresshantering, kommunikation, samverkan, målsättning, ledarskap och innovation. Vår utbildningsplan är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över - #schoolofwork.

Dfind Finance ingår idag i Randstadkoncernen, världens största HR-serviceföretag. Den 1 juni byter Dfind Finance namn till Randstad. Vi behåller dock vår organisation och inte minst vår starka specialisering mot ekonomi inom det som i framtiden blir Randstad Finance.

Har du frågor kring programmet?
Hör av dig till Julia Fagerlund, Talent Manager, på julia.fagerlund@dfindfinance.se eller Hellen Song, Project Manager, på hellen.song@dfind.se.

Vårt traineeprogram planerar att starta i september 2019, så vänta inte för länge med att söka!

Sökord: trainee, finance, talent, young professionals, search, ekonomi, matchning, junior, nyexaminerad, nyexad, ekonomiassistent, redovisningsassistent, utveckling, karriär, traineeprogram, utbildning, mentor, mentorskap, dfind, randstad