Två ekonomer till Upplands Boservice i Uppsala

Publicerad:
2018-03-09
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201124772
Sista ansökningsdag:
2018-03-23
Kontakt:
Malin Lindqvist
Telefonnummer:
0768557176
Vill du ha ett omväxlande arbeta i ett familjärt och stabilt företag? Har du redovisningsbakgrund och önskar en mer utåtriktad roll? Upplands Boservice söker nu två förvaltningsekonomer, som med stort engagemang vill arbeta med både redovisning och administration för våra bostadsrättsföreningar.

Att arbeta som förvaltningsekonom hos oss innebär att du blir del av ett team där samarbete är viktigt och trivseln är hög. Tjänsten innebär både självständigt arbete och lagarbete. Du har även möjlighet att själv påverka inriktning på din tjänst genom vidareutbildning och val av fokusområden inom vårt tjänsteutbud.

Som ekonom hos oss består arbetsuppgifterna i att ansvara för den löpande bokföringen, avstämningar, resultatrapportering, analys och uppföljning samt upprättande av budget, bokslut och årsredovisning. Tjänsten innefattar även registrering av överlåtelser, hantering av pantnoteringar, medlems- och lägenhetsförteckning samt avgifts- och hyresavisering. Du har daglig kontakt med våra bostadsrättsföreningar och hjälper dem i olika ekonomiska frågor.

Uppdragsgivare:
Upplands Boservice AB

Ort:
Uppsala

Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens inom ekonomi, gärna eftergymnasial utbildning, som exempelvis YH- eller KY-utbildning. Vidare har du ett par års erfarenhet av att arbeta med redovisning och avstämningsarbete.

Du är en positiv person som trivs med att arbeta brett inom ekonomi och administration. Du är bekväm med att arbeta utåtriktat och konsultativt mot kunder och att fungera som bollplank. Naturligtvis är du ordningsam, noggrann, ambitiös och prestigelös. För att trivas hos oss är du jordnära och förtroendeingivande.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2018-03-23. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta gärna Malin Lindqvist, malin.lindqvist@dfindfinance.se eller tel: 076 855 71 76

Upplands Boservice AB är ett av länets största och mest erfarna företag inom fastighetsförvaltning. Företaget har sin nuvarande form sedan 1995 men har funnits på marknaden ända sedan 1966. Vi erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och våra 150 anställda servar idag fastigheter med mer än 20 000 lägenheter i Uppsala- och Enköpingstrakten. Upplands Boservice AB är ett dotterbolag till HSB Uppsala.