Underkonsult i Västerås

Publicerad:
2018-02-05
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Part time
Referensnummer:
201122922
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Johanna Pettersson
Underkonsult

Är du ekonomiassistent, redovisningsekonom eller controller? Har du f-skatt sedel och söker nya uppdrag?

Det finns många fördelar med att välja Dfind Finance som samarbetspartner för dig som är egen företagare. Den främsta fördelen är troligen att du får de spännande och utvecklande uppdrag du vill ha inom din kompetens. Du slipper en massa tidsödande administration kopplat till ditt uppdrag och kan istället fokusera på det du är bäst på. Om du är en person som gillar utmaningar och vill utvecklas i din roll som ekonomikonsult så kan Dfind Finance bidra med fler affärer till just din verksamhet.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Västerås

Omfattning: Heltid och deltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Johanna Pettersson, johanna.pettersson@dfindfinance.se eller Fredrik Patcha, fredrik.patcha@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har en högskole- eller universitetsutbildning alternativt en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi. Vi ser också att du har tidigare arbetslivserfarenhet av roller som ekonomiassistent, redovisningsekonom och/eller controller. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Vidare ser vi att du är en van användare av Excel och något av de större affärssystemen, till exempel SAP, Navision, Agresso eller liknande.

Som person är du noggrann, analytisk, affärsorienterad och ambitiös. Du har hög personlig integritet, och är samtidigt duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer. Det är naturligt för dig att kontinuerlig utveckla och förbättra rutiner och processer och du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du har en nyfikenhet och tilltalas av konsultrollens möjligheter med att arbeta i olika bolag och miljöer.

Vår ambition är att anlita marknadens bästa konsulter. Vill du bli en av oss så är du varmt välkommen med din fullständiga ansökan med cv och personligt brev.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.