Verksamhetschef med brinnande intresse för personal i Borås

Publicerad:
2018-04-13
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Chefer
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201141280
Sista ansökningsdag:
2018-04-29
Kontakt:
Helena Åhman
Som verksamhetschef hos vår kund strax utanför Borås kommer du att leda och utveckla enheten inom verksamhetservice där ekonomi och lön ingår. Det här är en omväxlande och spännande roll där du kommer vara ett viktigt stöd till personalen i verksamheten.

Du arbetar självständigt och rollen innebär såväl personal- samt budgetansvar. Teamet i verksamheten har mycket erfarenhet och kunskap sedan tidigare varför det är ett trivsamt team att arbeta med och du kommer att fungera som ett bollplank.

Det här är ett konsultuppdrag på 60-100% beroende på dina förutsättningar som förväntas pågå 6 månader framåt. Det finns flexibilitet hur du fördelar din arbetstid under veckan. Dfind Finance erbjuder möjligheten att bli anställd som konsult via oss, alternativt att du arbetar som underkonsult via ditt egna bolag. Kontakta oss gärna gör en dialog om vilken lösning som passar dig bäst.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Omfattning: Deltid 60-100%, konsultuppdrag ca 6 månader. Start relativt omgående

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Varmt välkommen att kontakta Helena Åhman, 0733-16 95 90 alt. Elin Lindén, 0725-00 28 38

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och du har några års erfarenhet i ledande befattning där du haft personalansvar. Du har god förståelse av ekonomi- och löneadministrativt arbete. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och talar samt skriver svenska obehindrat.

Som ledare har du många kontakter med internt och externt vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga, är lyhörd och har lätt för att skapa och förvalta goda relationer. Som person är du flexibel, prestigelös och en stark ledare med mycket god förmåga samt stort intresse i att motivera din personal.

Du som söker lockas av att arbeta i en organisation som ställer krav på verksamhetsnära ledarskap genom tydlighet såväl som lyhördhet. Vi sätter stort värde på din förmåga att samarbeta, arbeta självständigt och strukturerat. Du bör ha en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgå från att alla vill och kan ta ansvar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.