Verksamhetsutvecklare / Affärscoach till Praktikertjänst i Stockholm

Publicerad:
2018-07-20
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201157223
Sista ansökningsdag:
2018-08-12
Kontakt:
Helén Lissäng
Verksamhetsutvecklare / Affärscoach till Praktikertjänst
Då två av våra duktiga medarbetare gått vidare till nya utmaningar, inom Praktikertjänst, söker vi två Verksamhetsutvecklare / Affärscoacher. I denna roll arbetar du med verksamhetsstrategisk utveckling då du stöttar verksamhetscheferna, på de mottagningar som ingår i ditt ansvarsområde, i ekonomi- och verksamhetsrelaterade frågor. Till rätt kandidater kan vi erbjuda en spännande roll där du får möjlighet att utvecklas i en konsultativ och coachande roll – dessutom fantastiska kollegor och en väldigt trevlig arbetsplats. Praktikertjänst kontor är beläget i ljusa, nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm där drygt 300 personer arbetar. Rollen som Affärscoach är placerad i Stockholm men med rollen följer även en del tjänsteresor.

Arbetsgivare: Praktikertjänst AB

Ort: Stockholm - innerstaden

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och tidigare erfarenhet av ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Du är troligen civilekonom eller motsvarande samt har minst ett par års arbetslivserfarenhet utifrån ett ekonomistyrnings- eller verksamhetsperspektiv där du arbetat konsultativt och rådgivande.
I samarbetet med våra praktiker bidrar du med ett affärsmässigt perspektiv. En framgångsfaktor för denna coachande och rådgivande roll är att du är lyhörd inför behoven inom respektive verksamhet samt att vara pedagogisk och tydlig.

Du är initiativtagande, nytänkande och arbetar proaktivt. Ditt driv och ditt engagemang ger dig möjligheter att påverka din omgivning på ett positivt sätt. En förmåga att bryta ned strategiska frågeställningar till tydliga och konkreta mål är en framgångsfaktor samt en förmåga att förmedla ekonomisk information även till de som inte har en ekonomisk bakgrund. Du kommer även få möjlighet att delta i projekt inom Praktikertjänsts interna verksamhet, exempelvis utveckling av processer.

Du kommer att stötta Verksamhetscheferna huvudsakligen kring;

  • Verksamhetsutveckling
  • Frågeställningar kring tillväxt, effektiviseringar och investeringar
  • Budget, uppföljning och analys av verksamhetens resultat.
  • Omvärlds- och trendanalyser
  • Successionsplanering och verksamhetsöverlåtelser.
  • Efterlevnaden av Praktikertjänsts policys, arbetssätt och värderingar
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du intresserad av att bli vår nästa medarbetare är du välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Eftersom det är sommar och semesterperioden kommer vi att göra löpande urval men de flesta intervjuer kommer att ske under andra halvan av augusti. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance, ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helén Lissäng på helen.lissang@dfindfinance.se

Om Praktikertjänst
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso-och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med ca 1900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder SEK och antalet medarbetare ungefär 9270. Inom koncernen ingår även 15 dotterbolag. Läs mer om Praktikertjänst på www.praktikertjanst.se.