Vi söker Business Navigator till internationell organisation

Publicerad:
2018-11-09
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Business Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201184364
Sista ansökningsdag:
2018-12-09
Kontakt:
Louise Norrving
Telefonnummer:
0701-64 13 37
Till en av våra kunder söker vi nu en erfaren Business Navigator. Vill du arbeta i en stor internationell organisation med stora möjligheter att utvecklas är detta ditt nästa uppdrag!

Din nya roll:

  • Säkerställa att korrekt finansiell- och utfallsinformation är tillgänglig när den behövs
  • Ansvara för den månatliga processen inklusive reserveringar, konsolidering och rapportering
  • Stötta processen för att sätta upp prognos och budget inom tilldelad verksamhet
  • Uppföljningar och analyser av affärsutvecklingsprojekt
  • Arbeta med kostnadsbesparande aktiviteter
  • Vara ambassadör och säkerställa att arbetet sker enligt deras ekonomiska och affärsrättsliga riktlinjer och principer
  • Vara stöd och utbilda relevanta intressenter inom controlling och finansiella frågor
  • Samla in, analysera och diskutera finansiella siffror och utfall med financial controller, business navigators och linjeorganisationen
  • Delta i ad hoc aktiviteter såväl som initiera och leda förbättringar och effektivisering av metod och processer
Du är
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi/finansiering. Du har mer än 10 års erfarenhet inom relevant område (Business Control / Business Intelligence / Business Portfolio) inom en stor organisation och/eller inom en IT-organisation. Bi- eller portföljerfarenhet är meriterande, liksom erfarenhet av att bygga rapporter i verktyg såsom Qlickview.

För att vara aktuell för detta uppdrag är det en krav att du har en skarp analytisk förmåga, stort sinne för problemlösning och stark drivkraft för att nå resultat. Vidare har du höga kunskaper inom ekonomisk uppföljning. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel, men även kunskap i Qlikview eller andra BI-system. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande. Som person är du serviceinriktad, nyfiken, prestigelös och en sann lagspelare.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Helsingborg

Omfattning: Konsultuppdrag på heltid, initialt 6 månader med start enligt överenskommelse

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Louise Norrving på louise.norrving@dfindfinance.se eller 0701-64 13 37. Välkommen med din ansökan!

Vi är
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.