Vi söker fler drivna och erfarna ekonomiassistenter! i Göteborg

Publicerad:
2017-05-04
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201018487
Kontakt:
Kajsa Hård
Just nu söker vi duktiga och erfarna ekonomiassistenter för kortare och längre konsultuppdrag, både på hel- och deltid, i Göteborgsområdet. Du som söker har tidigare arbetat som ekonomiassistent, gärna med inriktning inom kund- eller leverantörsreskontra. Vidare har du erfarenhet av avstämningar, kontering och registrering av fakturor samt löpande bokföring och känner dig trygg i rollen som ekonomiassistent.

Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. Dfind Finance samarbetar med ett flertal organisationer i varierande storlek, både inom offentlig och privat sektor. Hos våra kunder är det du som konsult som gör skillnaden.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kajsa Hård, telefon 0733-43 46 57

Kvalifikationer:
Du har en högskole- eller universitetsutbildning alternativt en KY-utbildning med inriktning mot redovisning. För att vara aktuell för en roll som konsult har du viss arbetslivserfarenhet av arbete inom redovisning och känner dig trygg i rollen som ekonomiassistent. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenheter av arbete i SAP eller Agresso ser vi som en stor fördel. Många av våra kunder är internationella bolag varv goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du strukturerad, noggrann och gillar att lösa problem. Vi tror att du har en förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och sätter dig snabbt in i nya situationer. Du är serviceinriktad och värdesätter en god relation med såväl kollegor som kunder. Självklart delar du våra värderingar Engagerad, Lyhörd och Lösningsorienterad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.