Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar.

En förutsättning för att vi ska kunna göra det är att alla hos oss själva har arbetat i ledande positioner som ekonomichefer, revisorer, banktjänstemän eller business controllers. Detta skapar förutsättningar för en högre kvalitet och förståelse, oavsett om du anlitar oss för en konsult- eller rekryteringstjänst.

Idag är vi 350 konsulter i Stockholm, Södertälje, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Malmö, Helsingborg, Uppsala, Västerås, Oslo och Stavanger. Vi bistår våra kunder med ca 300 publika- och icke publika rekryteringsuppdrag per år.

Den som behöver kvalificerade ekonomer ska vända sig till oss.  

Snabbfakta

  • Ett bolag som drivs av ekonomer för ekonomer.
  • Närmare 400 medarbetare i Stockholm, Södertälje, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Västerås.
  • Grundades år 2010, tidigare ingått som affärsområde i Proffice Sverige AB
  • Systerbolag till Dfind IT som är specialister inom IT samt Dfind Science & Engineering som är specialister på rekrytering av naturvetare och tekniska ingenjörer.
  • Vi är en del av det globala HR-tjänsteföretaget Randstad.

 

* CFO Worlds mätning ”bästa rekryteringsleverantör” 2013 och 2014.