Att vara konsult på Dfind Finance innebär att vara med där det händer. Vi anställer enbart specialister, människor som har en ambition att bli riktigt duktiga på sin sak.

Våra konsulter är vår viktigaste resurs. Vi har höga krav på er och förväntar oss att ni har detsamma på oss. Det är ni som är vårt ansikte utåt och ni som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Därför satsar vi lite extra på er.

Kompetensutveckling

Vi arbetar dedikerat med våra konsulters kompetensutveckling. Dels genom erfarenhet från olika uppdrag och dels med våra samarbetspartners inom ekonomisektorn, där vi idag har ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarier för dig som är konsult hos oss. En av våra framstående partner när det gäller utbildning är PwC.

Specialister

Vi är själva specialister inom ekonomiområdet och din närmaste chef kommer kunna vägleda dig när du stöter på utmaningar, både när det gäller ekonomifrågor och HR-relaterade frågor.

Ekonomisupport

Vi erbjuder dig en unik support från ett väl renommerat revisionsbolag när du är ute på uppdrag, allt för att göra din vardag enklare.

Trivsel och närhet

Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss. Därför har vi en hög närvaro ute hos er som konsulter och återkommande aktiviteter, såsom konsultträffar, olika nätverk och frukostträffar på vårt kontor med mera.

Registrera dig

Vill du jobba som konsult hos Dfind Finance? Registrera ditt CV hos oss redan i dag. Du kan också söka bland de utannonserade jobben på vår hemsida. Vi söker ständigt efter kompetenta Finance-specialister.

Alla ekonomijobb »  
Registrera CV för möjlighet att matchas »