Att vara IT-konsult på Dfind IT innebär att vara med där det händer. Vi anställer enbart specialister, människor som har en ambition att bli riktigt duktig på sin sak.

Dfind IT är ett smart IT-konsultbolag som står för ”Passion & Simplicity”. Med det menas att vi brinner för våra jobb, för våra konsulters och kunders framtid och situation. Vi strävar efter att alltid jobba efter enkla och effektiva arbetsmetoder och erbjuder våra konsulter smarta lösningar för att maximera sin karriär.

Som konsult får du en tillsvidareanställning hos oss och jobbar sedan ute hos någon av våra kunder. När ett uppdrag löper ut hittar vi tillsammans ett nytt hos en annan kund. Det är din karriär det gäller och du har alltid möjligheten att tacka nej till ett uppdrag om det inte känns helt rätt. Många av våra kunder är attraktiva arbetsgivare, allt från globala storkoncerner till statliga myndigheter eller mindre företag. Är du intresserad av att jobba Norge så kan vi hjälpa dig, vi är ett Nordiskt bolag med kontor även i Oslo.

När du börjar hos oss sätter vi tillsammans en individuell utvecklingsplan. Den främsta kompetensutvecklingen sker genom alla erfarenheter som kunduppdragen ger. Men att jobba hos oss innebär inte bara jobb. Vi älskar att ordna roliga fester, konsultträffar och föreläsningar också!

Vill du jobba som konsult hos Dfind IT så registrera ditt CV hos oss redan i dag. Du kan också söka bland de utannonserade jobben på vår hemsida. Vi söker ständigt efter kompetenta IT-specialister.

Lägg din framtid i våra händer, vi lovar att den blir händelserik!

Alla IT-jobb » 
Registrera CV för möjlighet att matchas »