Vi är specialister på att hitta och utveckla de bästa människorna som arbetar inom IT- och teknik. Vår smala avgränsning gör oss fokuserade.

Vi känner till marknaden, nätverken, skolorna, platserna och sammanhangen där de här människorna finns. När vi väl har hittat de vi söker, vet vi också vad som krävs för att hänga med i teknikutvecklingen.

För dig som vill bli underkonsult

Vår ambition är att vidareutveckla vårt nischade nätverk av underkonsulter för att därigenom kunna bistå våra kunder med rätt kompetens, kvalité och pris.

Vi söker duktiga, erfarna och hungriga IT-konsulter som idag agerar i fåmansbolag dvs en till tio medarbetare och innehar F-skattsedel.

Om du känner dig träffad av vår sökprofil ovan så välkomnar vi dig som medlem i Dfind ITs Underkonsult-portal på LinkedIn. Där publicerar vi våra uppdrag kontinuerligt och vi hoppas att just du ska finna ett intressant uppdrag hos någon av våra kunder. Vår ambition är att utveckla ett nischat och lokalt nätverk med personlig ”touch" och vi ser fram emot din ansökan!

Det finns många fördelar med att välja Dfind IT som samarbetspartner. Den främsta är troligen att du får alla de uppdrag du önskar.

Övriga fördelar

  • Du blir en del i ett av Nordens största IT- och tekniknätverk.
  • Du behöver inte lägga tid på att sälja in dig. Det jobbet gör vi. (Vi träffar hundratals kunder – per vecka)
  • Vi jobbar även med rekrytering och traditionell konsultverksamhet om du vill gå över i en anställning
  • Du slipper en massa tidsödande administration kopplat till ditt uppdrag.

Kontakt

Stockholm: Lotta Nilsson, lotta.nilsson@dfind.se  
Göteborg: John Månsson, john.mansson@dfind.se  
Malmö: Karolina Johnsson, karolina.johnsson@dfind.se  
Uppsala: Christine Stamfeldt, christine.stamfeldt@dfind.se
Linköping: Robin Hallman, robin.hallman@dfind.se