Som konsult hos Dfind Science & Engineering är du anställd av oss och jobbar ute hos någon av våra kunder.

Hos oss får du möjlighet att tillsammans med kollegor utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden. Våra kunder är allt från globala storkoncerner till statliga myndigheter eller mindre företag. Uppdragens längd varierar utifrån kundens behov.

Våra konsultchefer är själva naturvetare och har arbetslivserfarenhet från branschen. De är alltså inte bara specialister på rekrytering, personalledning och arbetsrätt  utan har också en bakgrund så att de förstår dig. Din närmsta chef kommer kunna vägleda dig när du stöter på utmaningar, både när det gäller arbets- och HR-relaterade frågor. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemar i Almega och följer kollektivavtal.

Det är viktigt att du trivs hos oss och att vi har en regelbunden kommunikation för att veta hur du upplever ditt uppdrag. Vi har vi en hög närvaro ute hos våra konsulter och har återkommande aktiviteter som konsultträffar, olika nätverk och frukostträffar på vårt kontor.

Vill du jobba som konsult hos Dfind Science & Engineering? Registrera ditt CV hos oss redan i dag. Du kan också söka bland de utannonserade jobben på vår hemsida.

Lediga jobb för naturvetare » 
Registrera CV för möjlighet att matchas »