När du behöver IT-kompetens kan du anställa någon direkt. Eller så väljer du att hyra en IT-konsult. Det är en smart lösning när behovet är tidsbegränsat, men det finns också andra fördelar som du kanske inte tänker på.

Våra handplockade IT-konsulter kommer ut till er, utför uppdraget på plats och stannar så länge som det behövs. Processen är väldigt enkel. Ni ger oss era kriterier för önskekandidaten. Sedan genomför vi intervjuer och gör den perfekta matchningen. Vi hittar den kompetens du behöver, för den tidsperiod du önskar.

Den bästa medarbetaren kan vara den som inte tänker stanna

Alla känner vi oss väl lite extra entusiastiska när vi är nya på ett jobb. Och för en IT-konsult är chansen stor att den känslan aldrig hinner avta. Dessutom brukar konsulter ha samlat på sig erfarenhet från många olika arbetsplatser, vilket minskar risken att man fastnar i gamla invanda tankegångar.

Så hittar vi marknadens bästa IT-konsulter

För att nå de vassaste och mest kvalificerade IT-kandidaterna för ditt uppdrag arbetar Dfind IT hårt för att nå rätt målgrupp. Vi lägger stor vikt vid vårt nätverk som vi har byggt upp proaktivt sedan 2005. Det består av tidigare kandidater, Dfind ITs konsulter, tipsare och andra personer med IT-koll. För de kandidater som aktivt söker jobb använder vi även riktad annonsering i noggrant utvalda medier.

Vill du hyra en IT-konsult?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt IT-konsult utifrån ditt behov. Ring oss för rådgivning på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.