Att rekrytera IT-specialister är svårt och tar ofta tid, men helst vill du kanske att din nya medarbetare ska börja igår. Anledningen till att just vi blivit så bra på rekrytering är att vi är specialister själva. Därför vet vi vad som krävs och har kontakterna för att hitta den kompetens inom IT som du behöver och vet vad vi letar efter.

Vi utgår alltid från vår egen rekryteringsprocess men är vana att skapa unika lösningar, designade efter varje kunds behov. Varje rekrytering drivs som ett enskilt projekt med en tydlig målbild, en tidsplan och kontinuerliga uppföljningar för att du som kund ska känna dig trygg under processens gång.

Använd gärna magkänslan. Men inte när du rekryterar inom IT.

Du träffar en person som både är sympatisk och sprudlar av energi. I det läget är det inte så konstigt om magkänslan skriker ja. Men tänk om du glömmer bort det viktigaste – hur lämplig är den sökande för just den här tjänsten? En rekrytering är bland de största investeringar som ett företag kan göra. Ändå är det många som låter magen bestämma, på ett sätt som de aldrig skulle drömma om när det gäller andra viktiga beslut.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett unikt IT-nätverk, erfarna samarbetspartners och ett omfattande annonspaket på nätet. Vi litar aldrig bara på magkänsla.

Dessutom är våra rekryteringskonsulter specialister på just IT-kometens. Detta ger oss riktigt bra förutsättningar för att hitta rätt IT-specialist till er. Vi tar ett totalansvar för alla delar i processen från kravprofil till uppföljning.

Behöver du hjälp att rekrytera inom IT?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Ring oss för rådgivning på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.