Vi är experter på att hitta och framför allt matcha rätt specialist inom IT mot rätt uppdrag. Våra kunder finns inom de flesta branscher och vi har lång erfarenhet av att hjälpa dem hitta rätt kompetens för deras behov. Vi verkar inom tre affärsområden Operation, Software och Executive.

Operation

Vi har ett gediget kunnande inom operationsområdet. Vi har bred kompetens i form av teknikspecialister och erbjuder en mängd tjänster inom service och support. Vi har flexibla affärsmodeller som innefattar rekrytering, konsulttjänster, eller kombinationer av båda.

Tjänster: IT-support, nätverksadministration, IT helpdesk, drifttekniker, projektadministratörer, databastekniker, kommunikationstekniker, 1st- 3 rd. line support, Technical Support, PC-technician, IT-coordinator, Client Support.

Software

Inom software har vi erfarna rekryteringskonsulter som är specialister inom området och duktiga anställda konsulter samt ett stort kontaktnät med underkonsulter.

På Windows/Unix/Linux plattformar erbjuder vi utvecklare databasspecialister och integrationsspecialister. På testsidan kan vi erbjuda testledare och testare inom samtliga faser, från utvecklingsnära enhetstester till integrations- system- och acceptanstester.

Tjänster: Utvecklare (developers) inom Microsoft, Java C/C++, IT-arkitekt, Application Specialist, Product Manager, Business Analyst, Enterprisearkitekt, Lösningsarkitekt, systemförvaltare, Frontendutvecklare, Backendutvecklare, Programmerare, Systemutvecklare, Databasutvecklare, Webbutvecklare, Integrationsutvecklare, Scriptutvecklare, Testspecialister, Tekniska testare, Funktionstestare, Testledare.

Executive

Inom affärsområdet Executive erbjuder vi konsulttjänster, interimslösningar samt rekrytering av ledare, chefer och tyngre specialister. Vi har ett stort kontaktnät i branschen. I samarbete med våra partners och underkonsulter har vi möjlighet att erbjuda lösningar inom många verksamhetsområden och i olika roller.

Tjänster: IT Management, CIO, IT-chef, Projektledare, Teknisk Projektledare, Processledare, Systemförvaltare, Systemägare, Testledare, Verksamhetsarkitekt, Integrationsspecialist, Beställarstöd och Scrum Master, Product owner, kravledare, Business Analyst.

Om du söker en kompetens utanför våra affärsområden är du varmt välkommen att kontakta oss. Då kan vi diskutera ert behov tillsammans och bedöma tidsåtgången och lämplig sökprocess. 

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Ring oss för rådgivning på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.