Är du bättre än genomsnittet? Vill du ha en karriär utöver det vanliga? Har du examen inom ekonomi, IT eller Life Science?

Då är Dfind Trainee något för dig. Vi söker de bästa och vassaste inom tre specifika yrkesområden. Därför sjösätter vi nu ett omfattande traineeprogram med endast tolv platser för de som verkligen vill utveckla sig själva och sin karriär till något alldeles extra.

Nästa program startar direkt efter sommaren, inom kort kommer vi att öppna ansökningen. Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Hellen Song, Business Manager Dfind Trainee, hellen.song@dfind.se

Om Dfind Trainee

Vårt program är nytt i Sverige, men är sedan många år ett väletablerat koncept inom vårt globala moderbolag Randstad. Du kommer att vara en viktig del av en grupp som har stora möjligheter att forma och tycka till om er utveckling och ert gemensamma traineeprogram. Vi skapar förutsättningar för en framgångsrik start på karriären.

Vårt unika traineeprogram innebär en språngbräda in i den digitala världen. Programmet vilar på tre viktiga fundament: personlig utveckling, gemenskap och möjlighet att applicera din specialistkunskap i flera omväxlande projekt. Du kommer ingå i ett traineeteam med Dfinds alla kompetensområden (IT, Finance och Science & Engineering) och bygga ett nätverk med traineer från alla kompetenser

I ditt team där du utvecklas tillsammans med andra drivna, ambitiösa och smarta traineer kommer du under tre år att få uppleva det många får uppleva på tio år. Vårt traineeprogram kommer att stötta dig, utmana dig och ta dig ett steg längre. Med hjälp av experter på juniora talanger i arbetslivet får du som trainee en egen skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat stresshantering, kommunikation, samverkan, målsättning, ledarskap och innovation.

Vår utbildningsplan är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över - #schoolofwork.