Jeeves-specialist till Holmbergs Safety System

Publicerad:
2019-01-29
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201171338
Sista ansökningsdag:
2019-02-20
Kontakt:
Pia Tegnér Rydeving
Telefonnummer:
0733-573607
Holmbergs Safety System är ett företag som utvecklar, marknadsför och tillverkar säkerhetsprodukter för bilbarnstolar och olika sorters fordon. Som en del i företagets erbjudande till sina kunder tillhandahålls även utvecklingstjänster.

Holmbergs har idag utvecklingssamarbeten med några av världens största tillverkare av bilbarnstolar.

Företaget är globalt med kunder i Europa, USA, Sydamerika och Asien. Tillverkningsenheter finns i Litauen, Ungern och i Kina och vi omsätter totalt ca 325 MSEK. Huvudkontoret ligger i Halmstad. Läs gärna mer på www.holmbergs.se

På Holmbergs får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö med att förändra och förbättra rutiner och processer inom ramen för vårt affärssystem, Jeeves. Du kommer att få en nyckelroll för fortsatt framgång inom vår operativa verksamhet, i tätt samarbete med engagerade och drivna kollegor.

Vårt huvudkontor finns i Halmstad och det kommer att vara din placeringsort men då du arbetar globalt med resor till våra andra enheter i Litauen, Ungern, Hong Kong och Kina finns det utrymme för att bedriva en del arbete hemifrån.

Om tjänsten
Som vår Jeeves-specialist kommer du att jobba med att ta fram nya processer och rutiner i vårt affärssystem. Du ansvarar också för att dokumentera befintliga processer i affärssystemet. Du kommer att leda och vara delaktig i olika projekt för att utveckla våra flöden. Du kommer vidare att få supportera våra användare när de har frågor om funktionalitet i affärssystemet. Internutbildningar och hjälp till våra användare att utvecklas för att själva kunna bidra till utvecklingen av vårt system är en annan viktig del.

En viktig del i arbetet är att vara väl insatt i företagets affär och verksamhet med tyngdpunkt på just produktionsprocessen och de logistiska flödena. Detta i syfte att kunna stödja verksamheten med det bästa IT-stödet för att kunna utveckla företaget framåt.

Din tjänst kommer att ligga under Operation och du rapporterar till vår COO där ni tillsammans kommer att se till att Holmbergs utvecklas genom ett förbättrat och utökat arbete med systemstödet.

Resor till vår verksamhet i Sverige, Hong Kong, Kina, Litauen, Ungern och Österrike förekommer med cirka 50 resdagar per år.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Driva utvecklingsuppdrag och integration mot Jeeves, framför allt inom områdena produktion och logistik
  • Jobba med kompetenshöjande insatser och kunna bistå organisationen med utbildning i Jeeves
  • Identifiera möjliga förbättringsåtgärder och bidra med förbättringar som stödjer verksamheten och dess processer inom Jeeves.
  • Support gentemot verksamheten i olika typer av Jeeves-relaterade frågor, framför allt rörande produktion och logistikdelarna.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet från arbete med utveckling av affärssystemet Jeeves.

Din roll är både operativ och strategisk. På Holmbergs ser vi produktionsprocessen och de logistiska flödena som väldigt viktiga framgångsfaktorer för bolaget och det är inom detta område du framför allt kommer att verka inom vilket gör att erfarenhet inom produktion och/eller logistik är mycket meriterande.

Övriga kvalifikationer:

  • Affärssystemsprocesser samt integration mot övriga system
  • Goda presentations- och dokumentationskunskaper
  • Erfarenhet av att driva projekt.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du prestigelös och serviceinriktad. Du kommer ha många kontaktytor både internt och externt och från olika kulturer, vilket kräver en god kommunikation samt social förmåga. Vidare är du initiativrik och självgående med en förmåga att leverera med hög kvalitet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Holmbergs Safety Systems med Dfind IT. Du söker tjänsten via registrerat CV på www.dfind.se/it. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor rörande tjänsten besvaras av Pia Tegnér på pia.tegner@dfind.se alternativt 0733-573607.

Uppdragsgivare: Holmbergs Safety System Holding AB

Omfattning: Heltid