Junior IT-ingenjör med fokus på cloud och auotomatisering i Linköping

Publicerad:
2018-09-10
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201157397
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Penny Fielder
Dfind IT söker dig som vill starta din karriär inom mjukvaruutveckling och automatisering. Vi söker ett flertal juniora systemadministratörer till uppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget går ut på att förstå kunders behov och att hantera kontinuerlig utvärdering och förbättring av processer och arbetssätt. Då företaget måste agera snabbt i en föränderlig värld behöver du vara flexibel, anpassningsbar och teamorienterad.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande så ansök till tjänsten redan idag!

För information: Kontakta Penny Fielder på penny.fielder@dfind.se eller 0725 08 33 98.

Kvalifikationer:
Som person ser vi att du är intresserad av mjukvaruutveckling och automatisering då det är en stor del i det dagliga arbetet. Du ska även ha god kommunikativ förmåga med kunder, kollegor och chefer och ha ett positivt förhållningssätt. Det är fördelaktigt om du har kunskap inom Windows, Phyton eller annan programmering och föredrar att arbeta i en storskalig miljö.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.