1st line support

Publicerad:
2018-07-25
Ort:
Enköping, Uppsala län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201158215
Sista ansökningsdag:
2018-08-30
Kontakt:
Mari Larsson
IT Support
På uppdrag av Försvarsmakten i Enköping söker vi dig som är i början av din jobbkarriär och vill jobba med IT support hos en av Sveriges största myndigheter. Försvarsmakten är en mycket attraktiv arbetsplats och det är mycket meriterande att kunna sätta dem på sitt CV. Du kommer att vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult på detta uppdrag.

Som konsult hos Dfind IT finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på ditt CV med olika kompetenser inom IT.

Det är viktigt att du har ett IT-intresse och har sysslat en del med datorer och teknik och att du är trevlig och social som person. Eftersom du kommer jobba som konsult för Dfind IT är det viktigt att du kan representera Dfind IT på ett bra sätt ute hos våra kunder.

Arbetsuppgifter: Användarstöd/tekniskt användarstöd. Du kommer att tex stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem, login- och kontohantering med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Felsökning, byte och installation av hård- och mjukvara. Registrera och dokumentera information.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Västerås med placering i Enköping

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Ansök snarast eftersom vi intervjuar kandidater löpande. Senast 2018-07-15

För information: Mari Larsson, mail: mari.larsson@dfind.se

Kvalifikationer:
* Grundläggande kunskaper kring PC teknik och nätverk
* Grundläggande kunskaper i klientoperativ och standardapplikationer
* Windows operativsystem
* Microsoft Office
* Har god social förmåga och kan hantera kundrelationer på ett bra sätt
* Har IT utbildning på gymnasienivå eller liknande
* B-körkort
* Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande om du har med dig vana av Active Directory, sharepoint, virtualisering

Personliga egenskaper: Som person är du trevlig och social, du tycker om att träffa nya människor. Du kan både arbeta tillsammans i en större grupp och självständigt på ett engagerat, strukturerat och noggrant sätt.

Du kommer att ha kontakt med både kund och leverantör och behöver därför vara serviceinriktad och ha lätt för att ta kontakt med människor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.