1st line support Kista!

Publicerad:
2018-12-14
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201163670
Sista ansökningsdag:
2018-12-21
Kontakt:
Helén Boström
Är du en tvättäkta servicestjärna som vill leverera mervärde till dina kunder? Läs vidare! Vi söker nu flera personer till Nordic Choice Hotels Service och support-team!Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.Om rollen
Service & Support är en funktion som ingår i Nordic Choice IT och består idag av 10 personer. I den här rollen kommer du att ansvara för alla inkommande supportfrågor från de anställda på hotellen och huvudkontoren på ett 100-tal olika system. Du kommer vara IT avdelningens ansikte utåt mot verksamheten, vilket ställer höga krav på exemplarisk service och ett glatt humör! Du löser de ärenden som kan lösas snabbt och eskalerar vidare de som kräver mer tid och felsökning. Det är ditt ansvar att löpande återkoppla till användaren vad status är i ärendet och agera länken mellan användaren och 2nd line teknikerna i teamet.

Vem är du?
Vi söker dig som har en stark känsla för service och kommunikation, som är positiv och tycker om att driva på och ta ansvar. Du har erfarenhet från en typ av kundsupport eller IT support sedan innan och är van vid att ta emot och lösa enklare ärenden via telefon och mejl. Du är van vid att arbeta i ett ärendehanteringssystem.

För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande engelska och svenska - norska är meriterande.

Arbetstider:
Teamet arbetar 7,5 timmars dagar under nedan tider:

Måndag-fredag
7.00-15.00
9.00-17.00
11.00-19.00.
Passen fördelas jämnt inom teamet.

Om Kunden:
Nordic Choice Hotels är en av nordens största hotellkoncerner som ständigt utvecklar sin hotellverksamhet, i verksamheten ingår kedjorna Clarion, Quality och Comfort samt ett stort antal egenprofilerade hotell såsom tex Yasuragi, Avalon, The Thief, F6 för att nämna några. De har ca 190 hotell runt om i hela norden med huvudsak i Sverige och Norge där medarbetarna ger allt för att ge gästen den bästa möjliga servicen. Huvudkontor finns i Oslo och Stockholm totalt är de närmare 16.000 anställda. NCH är inte som vilken hotellverksamhet som helst, de är en miljömedveten organisation som också tar ett stort samhällsansvar genom att med flera smarta idéer bidra till hjälpande verksamheter som bland annat innebär att ge trygghet till fattiga barn och rädda regnskogarna.

Ort: Stockholm

Uppdragsgivare: Dfind IT

Start: Start kommer att ske så snart som möjligt.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande, så ansök direkt! Har du frågor om uppdraget kan du kontakta helen.bostrom@dfind.se

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar.