1st line support Stockholm

Publicerad:
2018-12-14
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201179794
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Kontakt:
Joanna Hansson
Vi söker 3 stycken stjärnor till vår kunds 1st line

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om kunden
Kunden levererar specialisttjänster och helhetslösningar inom flera teknik- och tjänsteområden. De installerar och underhåller funktioner el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Kunden är ett välkänt bolag som är stationerat i Hägersten. De har kontor i de flera nordiska länder och har även IT-support på olika språk. Kunden ser långsiktigt på dessa roller.

Om uppdraget
Till kundens 1st line söker de nu 3st supporttekniker där en av dem även ska kunna supportera Finska användare. Du kommer arbeta med både enklare och mer avancerade uppgifter och ingå i ett litet tight team. Teamet stöttar och hjälper varandra i olika IT-relaterade frågor. Du kommer supportera på över 10.000 IT-användare, ca 7.000 ärenden per månad. 35-40 ärenden per dag. De kommer innebära att du får hjälpa och vägleda användare i olika ärenden samt arbeta med problemlösning i system, verktyg och utrustning. Kunden har en Microsoft miljö med Windows 10 och Microsoft Office.

Arbetstider:
Arbetstiden för frontdesk är 07:00 till 16:00 som standard. För den finska agenten är det 06:00 – 15:00 med tanke på tidsskillnaden mellan Finland och Sverige.

Krav:
Du har mycket goda kunskap i både Svenska och engelska i både tal och skrift
Du har arbetat i ett ärendehanteringssystem tidigare
Du har kunskap av fjärrsupport sedan tidigare
Du har arbetat med användarsupport tidigare 6-12 mån (svenska men en finska)

Meriterande:
Citrix
AD
Microsoft server 2008 eller senare
Windows 7 och 10
Du kan Finska flytande i både tal och skrift

Ort: Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Enligt överenskommelse

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joanna.hansson@dfind.se eller dennis.wallerstrom@dfind.se

Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos kunden på sikt.

Om Dfind IT

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult