1st line Supporttekniker till bolag i Landskrona

Publicerad:
2019-02-07
Ort:
Landskrona, Skåne län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201202622
Sista ansökningsdag:
2019-03-01
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
0703709688
Har du en utbildning inom IT och brinner för service? Då kan du vara vår nästa medarbetare! Dfind IT söker nu flitiga 1st line Supporttekniker till en servicedesk i Landskrona.

Om rollen
I rollen som 1st line Supporttekniker kommer du att ingå i ett team som ansvarar för att ta emot och lösa tekniska problem hos användaren. Arbetet sker främst via telefon och mail, genom vägledning eller fjärrstyrning. Om ärendet är för omfattande eskalerar man till 2nd line. I denna rollen kommer man att vara ansiktet utåt och ha mycket kontakt med användarna. Ditt ansvar är att få användarna till att känna sig väl bemötta samtidigt som du hjälper till med de problem som har uppstått.

Krav:

  • Eftergymnasial utbildning inom IT och/eller relevant erfarenhet
  • Allmän kännedom kring PC, stationära- och bärbara datorer
  • Goda kunskaper om Microsoft och Officepaketet
  • Erfarenhet av Active Directory
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Vem är du?
Vi söker dig som är serviceminded, kommunikativ och driven. Du tar för dig i ditt arbete och gillar att utmana dig själv. Du är även strukturerad i ditt arbetssätt och vet hur man prioriterar med fokus på kvalitet. Du har breda kunskaper inom IT och tycker om att dela med dig av dessa.

Ansök nu!
Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta kandidatansvarig: My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Landskrona
Omfattning: Heltid