1st line supporttekniker till Dfind IT i Malmö

Publicerad:
2018-12-07
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201149450
Sista ansökningsdag:
2019-01-11
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
+46703709688
Brinner du för att ge god service och vill hitta ett arbete där ditt IT-intresse kommer till användning? Vill du vara på en arbetsplats där du ständigt får utvecklas och lära dig mer om det som ligger dig närmast om hjärtat? Stämmer detta överens med dig, kan vi på Dfind IT ha ditt nästa steg i karriären! Vi söker nu drivna supporttekniker till vårt konsultteam i Malmö.

Ditt nya jobb!
Som 1st line supporttekniker är du mån om service och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du kommer att ingå i ett team med härliga personer som delar samma intresse med dig. Främst löser du inkommande ärenden via telefon genom vägledning och fjärrstyrning. Om ärendet är för omfattande, lämnar man över till 2nd line. Här ser vi att ett bra kundbemötande är av högsta vikt och tidigare erfarenhet av service är meriterande.

Som person gillar du att hjälpa människor med deras IT problem. Det är något du har gjort på tidigare arbeten eller på din fritid. Du gillar att klura ut tekniska problem och att få kunder känna sig väl bemötta. Ett arbete som supporttekniker kommer att ge dig nya utmaningar varje dag, i en spännande miljö fullt av utvecklingsmöjligheter. Så tveka inte, ansök idag!

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund.

Krav

 • Utbildning inom IT och/eller relevant erfarenhet
 • Kunskaper inom Windows & Officepaketet
 • Allmän kännedom kring PC, stationära- och bärbara datorer
 • Ett stort tekniskt intresse!
 • Du behärskar svenska & engelska obehindrat i tal och skrift
Du kommer arbeta med följande delar, därav är det ett stort plus om du har erfarenhet av följande:

 • Användarsupport
 • Active Directory
 • Exchange
 • Ärendehanteringssystem
 • Citrix
 • ITIL
OBS! Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas innan anställning kan påbörjas. Därför kan det vara bra om du har det klart i förväg!

Vem är vår nya stjärna?
Vi söker dig som är i början av karriären eller har några års erfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du har läst IT på gymnasiet eller på eftergymnasial nivå, alternativt har du arbetat som supporttekniker tidigare. Men det viktigaste är att du har ett brinnande IT-intresse, är noggrann, gillar service och strävar ständigt efter att utvecklas och att lära dig mer.

Ansök nu!
Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta kandidatansvarig: My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid