2nd line support

Publicerad:
2019-02-12
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
2nd line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201200551
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Joanna Hansson
Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om företaget:
Företaget är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. De har idag ca 2.500 anställda i deras verksamheter i Sverige, Norge, Danmark, Finland samt Holland. De har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Organisation:
IT-avdelningen består i dagsläget av 12 personer, varav sex tillhör Support och sex tillhör Drift. Supporten arbetar i dagsläget som både 1st & 2nd Line medans Drift utgör 3rd line. Intentionen är att dela upp supporten i en mer uttalad 1st och 2nd Line grupp då alla i teamet i dagsläget har båda rollerna.

Arbetsuppgifter / Om uppdraget:
Din roll kommer primärt att vara inom Support som 2nd Line med möjlighet att hjälpa till på Drift. Arbetsuppgifterna kommer bli väldigt varierande då man dels behöver hjälpa till med vanliga supportärenden och dels får man jobba med förvaltning av tex Intune & SCCM samt dokumentation/utbildning. Man kommer också få bistå Drift med några av deras uppgifter samt vara en del av större projekt för att utveckla vår interna IT-miljö. Fördelningen på inkommande ärenden är ca 65% via mail/portalen och 35% via telefon.

Arbetstider:
Varierar mellan kl.07:30-17:30 (skift).

Krav:

  • Du har tidigare arbetet med administration av Office 365
  • Du har erfarenhet av Azure AD
  • Du ska ha erfarenhet av Powershell
  • Du är van vid kunskapsöverföring till kollegor i form av utbildningar, guider och dokumentation.
  • Du har arbetat i liknande roll under minst 3-5 år
  • Gymnasial utbildning inom data/IT
  • Svenska och engelska i både tal och skrift.
Meriterande:

  • Om du kan Danska i tal och skrift
  • Du har tidigare arbetat med Intune
Din profil
Vi söker dig som är driven och hungrig på att lära dig ny teknik. Du är självgående och inte rädd för att ta egna initiativ.

Ort: Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Februari/mars

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joanna.hansson@dfind.se.

Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos kunden på sikt.

Organisations-/företagsbeskrivning
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Keep Improving!