2nd line support till ledande finansbolag

Publicerad:
2019-05-24
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201200551
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Kontakt:
Joanna Hansson
Vi söker nu flera supporttekniker för spännade uppdrag!
Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om företaget:
Företaget är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. IT har sedan starten 2004 haft en betydande roll för koncernens utveckling och är mycket prioriterat område framgent. Kunden bygger upp en supportfunktion i Stockholm. Det finns även en person i Danmark som har hand om supporten för de ca 250 stycken Danska användarna. Totalt består IT avdelningen av 12 personer varav sex tillhör supporten och sex tillhör driften. I Stockholm finns teamleadern som du kommer jobba nära samt Driften som tillsammans levererar en central IT- infrastruktur till koncernens verksamheter..

Om uppdraget:
Du kommer att arbeta i en avancerad 2nd line där du kommer arbeta i ärendehanteringssystem, svara i telefon och mejl. Har du endast arbetat i en 1st line men har drivet att vilja utvecklas är det här även en roll för dig. Vid behov kommer du även hjälpa användarna Onsite på de olika kontoren i Stockholm, alla inom gångavstånd. Du kommer supportera dina drygt 2.500 kollegor världen över då supporten stödjer hela koncernen. Ärenden som inkommer är traditionella ”kontors-IT” relaterade problem där du behöver ha grundläggande kunskap kring klienter, skrivare, nätverk och Officepaketet.

Din profil:
- Självgående
- Driven
- Intresserad av att lära dig nya tekniker

Krav:
- Kunskap om Officepaketet och Office 365
- Grundläggande kunskap i Active directory
- Grundläggande kunskaper om hårdvara
- Tidigare erfarenhet av support/helpdesk samt Onsite-roller
- Tidigare erfareneht av Azure AD
- Tidigare erfarenhet av Powershell

Meriterande:
- Om du kan Danska i tal och skrift

Ort: Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Omgående

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joanna.hansson@dfind.se. eller jennifer.wentling@randstad.se

Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos kunden på sikt.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.