2nd line/onsite tekniker i Göteborg

Publicerad:
2018-07-03
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
2nd line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201142752
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
Dfind IT letar nu efter en tekniker till en av våra kunder inom fordonsindustrin. Här kommer man att arbeta med 2nd line och onsitesupport av mjuk- och hårdvara. Arbetet är varierande både vad gäller komplexitet och tempo. Man arbetar i ett trevligt team där man delar kunskaper med varandra och hjälper till där det behövs. Man varierar arbetsplats mellan Torslanda, Arendal och Lundby enligt schema.

Den här rollen passar dig som tidigare har arbetat i telefonsupport men nu vill komma ut och träffa användarna.

Rollen ingår i vår konsultverksamhet.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av it-support och har en god servicekänsla. Om du även har en teknisk utbildning med dig är det ett plus.

Du behöver trivas med att arbeta i grupp och att tillsammans hjälpa användarna. För att underlätta arbetet är du också bekväm med att dokumentera och dela information.

Du behöver även vara kommunikativ, du kan uttrycka dig på professionellt sätt och tala med användare på olika teknisk nivå.

I den här rollen behöver du kunna både svenska och engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.