2st C++ utvecklare Stockholm!

Publicerad:
2019-02-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201193831
Sista ansökningsdag:
2019-03-24
Kontakt:
Tom Jonsson
Vi söker två C++-utvecklare till inhouse team!
Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Som utvecklare hos oss kommer du att ingå i vårt Software-område med en konsultchef som själv är utvecklare och som kan coacha och guida dig i dina uppdrag. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om uppdraget:
Du kommer att ingå i ett Scrum team om 8 personer som arbetar med Radiomjukvara. Du kommer att få vara med och utveckla i alla delar, allt ifrån förstudier, implementation till testning och leverans.
Mestadels kommer du att arbeta med C++ i ett inbyggt system för en radioplattform. Testerna skrivs i Java och GIT som versionshanteringsverktyg.

Teamet jobbar med lite olika generationer av produkten, men mestadels jobbar de med LTE och 5G. Allt arbete sker agilt i ett nära samarbete med kunden.

Din profil
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som C++ utvecklare. Du är nyfiken på ny teknik och skulle gärna ingå i ett team där man jobbar tillsammans för att nå deadlines och resultat till en av världens största- och mest kända telekombolag.


Tekniska krav:

  • C++programmering i Linuxmiljö
  • Relevant högskoleutbildning
  • Erfarenhet av Radiosystem och radioprodukter
  • Inbyggda system och realtidssystem
  • Git eller likvärdiga verktyg
  • Scrum
Meriterande:

  • Java
  • LTE
Som person är det viktigt att du är en lagspelare och tycker om att arbeta i team. Du behöver vara självgående och tycka att det är roligt att ta för dig och sätta dig in i ny spännande teknik. Du ska vara van vid- och bra på att dokumentera.

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tom.jonsson@dfind.se


Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos Cybercom på sikt.

Ort: Stockholm/Kista
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Januari/Februari

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.