2st line supporttekniker till attraktivt IT-företag i Linköping

Publicerad:
2017-05-16
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201052701
Kontakt:
Sebastian Dejler
Vi på Dfind IT söker, för konsultuppdrag hos kund, supporttekniker till 2nd line med god känsla för service och ett genuint intresse för IT!

I 2nd line support arbetar du med cirka 6-8 ärenden per dag där du lägger mellan 45-60 minuter per ärende. Här är det fokus på djupare felsökning och allt arbete sker via fjärrstyrning. Du har även kontakt med kunden via telefon och mail.

Kundens supportfunktionen består av omkring 200 personer och arbetet är förlagt under ordinarie kontorstider, men då vår kund finns globalt kan också visst arbete under obekväma arbetstider förekomma.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid med start omgående

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För information: Kontakta Penny Fielder, penny.fielder@dfind.se, 0725-083398

Kvalifikationer:

För tjänsten söker vi dig med en avslutad gymnasieutbildning där inriktning IT/teknik är meriterande. Du har minst 6 månaders supporterfarenhet, besitter goda kunskaper i Active Directory, Win7 och XP samt mycket goda kunskaper i ett par eller följande kompetenser: Microsoft Office, Exchange, Outlook, Hårdvara/komponentbyte, datanätverk, telefonsynk och ITIL. Vi ser också att du har kunskap av fjärrstyrning. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift, är ett krav.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är serviceminded och som gillar att ge professionell service. Med ett tydligt kundfokus behöver du kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att effektivt lösa deras problem.

Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och att du kan hantera flera ärenden och processer parallellt. Som person är du lyhörd, lugn och metodisk. Du är även en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.

*DI