Active Directory System Engineer till DXC i Linköping

Publicerad:
2019-01-30
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201129480
Sista ansökningsdag:
2019-03-30
Kontakt:
Martin Rehn
DXC Technology är ett världsledande och oberoende end-to-end IT Företag som skapades genom sammanslagningen av CSC och Hewlett Packard Enterprise. Företaget servar idag 6000 privata och offentliga kunder i 70 länder världen över. I Sverige hittar vi verksamheten i Linköping, Stockholm, Göteborg, Karlskrona och Malmö där ett djupt samarbete är implementerat. Att arbeta på DXC ger dig en enorm möjlighet att vidareutveckla dina IT-färdigheter. På DXC Technology får du arbeta i en global miljö som är komplex och har höga krav kring säkerhet.

Om Tjänsten
I rollen som Active Directory System Engineer konsult kommer du att arbeta specialiserat med rättighetsstruktur och agera specialist inom AD. Du kommer även säkerställa standardisering, tillämpning och överensstämmelse av policys och dagliga driftprocedurer. Du kommer även att arbeta med teknisk utveckling av Windows-miljöer. Miljön har idag 15000 användare och arbetet sker enligt Scrum.

Uppdragsgivare: DXC Technology

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information: I denna process samarbetar DXC Technology med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta Martin Rehn på martin.rehn@dfind.se eller 0708-23 75 09.

Kvalifikationer
Positionen kräver flerårig erfarenhet av liknande arbete, helst i utveckling av storskaliga, säkerhetsbegränsade lösningar inom Windows-miljö. Vi ser att du har djup kunskap inom följande:

  • Active Directory
  • PowerShell
  • DNS
  • DHCP
Det är även meriterande om du har kunskap inom:

  • Citrix
  • Storage-teknologi
Om du har tidigare erfarenhet och varit med och utfört migreringar av användare i större miljöer är detta starkt meriterande.

Som person ska du vara en lagspelare, lyhörd samt tycka om utmaningar. Utvecklingen görs vanligtvis i projekt, vilket innebär att du som person behöver ett starkt driv och även vågar ta egna initiativ! För denna tjänst är svenskt medborgarskap samt en godkänd säkerhetsklassning ett krav.