Android/iOS-utvecklare till Collector Bank i Göteborg

Publicerad:
2017-04-13
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201043470
Kontakt:
Josefine Berglund
Telefonnummer:
0737-120601
Användandet av finansiella tjänster i mobilen ökar lavinartat och Collector Bank söker nu en apputvecklare som har ett stort intresse för att vara med och utveckla framtidens bank-upplevelse i mobilen.

Apputvecklingsteamet på Collector ansvarar för mobilanpassningen av Collector Banks erbjudande och kundupplevelse. Vi är mitt i produktionen av vår kommande nya bankapp där vår utgångspunkt, precis som med Collector Banks övergripande vision, är att utmana och utveckla branschen.

För att vara en trendsättare på marknaden och säkerställa att vi ligger i framkant vad gäller användarupplevelse och teknik, är det självklart för oss att vi jobbar med en modern teknikstack. Vårt driv kring att leverera bästa möjliga användarupplevelse, samtidigt som vi hela tiden vågar testa nya tekniker, är det som kännetecknar oss.

Vi står nu inför en omställning av hela bank- och finansbranschen i och med nya direktiv (PSD2). Detta skapar stora spännande utmaningar framöver, men också fantastiskt möjligheter – där du har en möjlighet att vara med och driva denna förändring.

OM TJÄNSTEN
Som apputvecklare på Collector kommer du ingå i vårt apputvecklingsteam som växer kraftigt. Våra team är korsfunktionella och mellan 6-8 personer. Förutom utvecklare arbetar även produktägare, grafisk formgivare, UX-designer och testare i teamen. Fokus ligger på nyutveckling men alla i teamen tar ansvar för tjänsternas fulla livscykel och att produkten levererar ett affärsvärde.

Som apputvecklare kommer du att arbeta med utveckling av native-appar för iOS och Android. Det är därför viktigt att du har en god förståelse för applikationsarkitektur, plattformskapacitet och utvecklingsramverk för mobila enheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av integrationer via REST api:er samt att du är familjär med CI/CD och TDD då detta genomsyrar vårt arbetssätt.

Är du en vass apputvecklare som älskar att lära dig nytt och som trivs i en dynamisk vardag kommer du passa bra in hos oss!

Följande tech stack jobbar vi med just nu:
iOS, Objective-C, Swift, Java, Android, Xcode, Android Studio, GIT, TDD, CI/CD, Azure, SQL, Elasticsearch, Fastlane, Gradle, .NET

Varför Collector Bank?
De senaste fem åren har Collector Bank vuxit från fem till närmare 140 personer på vår IT-avdelning. Gemenskap, innovation och den senaste tekniken är saker som kännetecknar oss. Här får du chansen att tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor arbeta i ett team med hög teknisk höjd och stort fokus på testdriven utveckling.

Att man trivs som utvecklare på Collector är mycket på grund av den valfrihet och ansvar som teamen har. Utlopp för idéer och möjlighet att påverka sitt arbete är saker som kännetecknar utvecklingsmiljön. För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på kompetensutveckling.

Dessutom jobbar vi på Sveriges snyggaste kontor i centrala Göteborg!

Ansök nu!
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Collector Bank med Dfind IT. Registrera din ansökan här: ANSÖK Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Berglund på josefine.berglund@collectorbank.se eller 0737-120601.

Ort: Göteborg
Arbetsgivare: Collector Bank
Startdatum: Snarast, med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.

Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.